Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Slongs Dievanongs feat. Brahim - Goeiemorgend goeiendag

Cover Slongs Dievanongs feat. Brahim - Goeiemorgend goeiendag
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Hans Francken
Paul Quintens
Phil Van Cauwenbergh
Brahim [BE]
Charissa Parassiadis
Producer:Hans Francken
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Stan Van Samang (Goeiemorgend, goeiendag (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:19/01/2013 / Piek: 4 / Weken: 4
Back Catalogue Singles:11/04/2015 / Piek: 1 / Weken: 18
Urban:27/10/2012 / Piek: 17 / Weken: 17
Ultratip Bubbling Under:27/10/2012 / Piek: 16 / Weken: 7
Vlaamse top 10:19/01/2013 / Piek: 5 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 16 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46In de mixSony
88765402662
Compilatie
CD
24/09/2012
3:46MNM UrbaNice 2013.1Sony
88883721082
Compilatie
CD
29/04/2013
3:45Allemaal van bij ons 3CNR
22 24612-9
Compilatie
CD
12/05/2014
3:45Allemaal van bij ons BoxCNR
22 0247882
Compilatie
CD
24/10/2014
3:42Goeien dagFruity
88875108802
Album
CD
01/06/2015
»» alles tonen

Brahim   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn The Music Up16/08/2003114
I Wanna Be18/10/2003814
Party With Me21/02/2004403
Loco26/06/2004491
Didi23/04/2005109
Lei lei (Brahim vs. Valton feat. Supasonic)22/10/2005Tip: 4 
P.O.W.E.R.25/03/20061911
Lamuka10/02/2007316
So Into You18/08/2007268
What I Like About You22/03/2008108
Dance All Night19/07/2008Tip: 3 
This Is What I Like25/09/2010Tip: 37 
When The Lights Go Out25/06/2011Tip: 20 
Tengo Tu Love (Sie7e feat. Brahim & Abie Flinstone)16/06/2012Tip: 3 
Be Mine Tonight11/08/2012Tip: 20 
De allereerste keer (Jasine feat. Brahim)22/09/2012Tip: 36 
Meisjes (Walter Ego feat. Brahim)29/09/2012Tip: 28 
Goeiemorgend goeiendag (Slongs Dievanongs feat. Brahim)27/10/2012Tip: 16 
Get It Right12/01/2013Tip: 29 
Show You Love09/03/2013Tip: 37 
Ready To Go15/06/2013Tip: 25 
Fly (Robert Abigail & Brahim feat. P. Moody)22/06/2013Tip: 38 
In The Mood30/06/2018Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Life Is Music04/10/2003716
Evolution16/08/20081012
198402/03/2013354
 

Slongs Dievanongs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goeiemorgend goeiendag (Slongs Dievanongs feat. Brahim)27/10/2012Tip: 16 
Lacht nor mij01/06/20132116
Ik zen ni de bank19/10/2013Tip: 2 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Ik wil mier15/11/2014Tip: 5 
iFoon11/04/20151311
Robin The Liquorstore / Nachtwinkel (Live)18/04/2015461
Zeven zonden (Live)09/05/2015461
Danse me a (Slongs Dievanongs feat. Sista Flex)30/05/2015Tip: 10 
Doeda ogen dicht (Slongs Dievanongs feat. Adil)10/10/2015Tip: 2 
Schoene joenge08/04/2017Tip: 3 
Bonestaakdans (Raymond van het Groenewoud met Slongs en DJ Grazzhoppa)22/07/2017Tip 
De zon (Slongs feat. Jack Parow)28/07/2018501
Hoop doet leven (Slongs feat. Will Tura)15/09/2018Tip: 18 
Die dagen (Slongs)20/10/2018Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goeien dag06/06/2015228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

MUSICBOJ
Member
****
Ook voor mij niet de slechtste versie van "In The Mix"!! Integendeel, ook voor mij is dit veruit hetgéén ik het liefst hoor!! Vandaar dik 4 sterren!!

Der_Nagel
Member
****
Remake mit Rap, Reggae-Vibe und ganz wenig Dubstep, knapp aufgerundete 3.5…

Wolfke
Member
****
Helemaal met Gherkin eens, vandaar een sterretje extra LOL.

gherkin
Member
***
De eerste versie uit dit programma van een ouder nummer die mij kan bekoren. Snap alleen niet waarom al die versies met Brahim moeten zijn.

Patrick3
Member
*****
Fijn 'In de mix' gedaan.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.