Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wax Tailor feat. Aloe Blacc - Time To Go

Cover Wax Tailor feat. Aloe Blacc - Time To Go
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:BELIEVE
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Aloe Blacc
JC Le SaoŻt
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip: 45 (W)

Tracks

01/10/2012
Promo - CD-Single Believe / Lab'oratoire -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time To Go (Radio Edit)
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:03Time To Go [Promo]Believe / Lab'oratoire
-
Single
CD-Single
01/10/2012
3:02D17 Summer FestivalsWarner
505310579082
Compilatie
CD
26/07/2013

Wax Tailor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019214
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019197
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

!Xabbu
Member
****
ich höre den aloe blacc ziemlich gerne...
aber der song gibt nicht sooo viel her.
Laatst gewijzigd: 16/02/2013 16:07

gherkin
Member
****
Fijn plaatje.

Der_Nagel
Member
****
Track ist auf Dusty Rainbow From The Dark (2012) von Wax Tailor drauf…eine ordentliche Zusammenarbeit des Franzosen mit dem amerikanischen Soul-/R&B-Sänger, 4*…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.