Login
België (Vlaanderen)

Plácido Domingo with Zaz - La chanson des vieux amants

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Jacques Brel
Gérard Jouannest
Producer:Rafa Sardina
Coverversie van:Jacques Brel - La chanson des vieux amants
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41SongsSony Classical
88725449882
Album
CD
19/10/2012
4:41SongsSony Classical
88691934932
Album
CD
19/10/2012

Plácido Domingo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perhaps Love (Placido Domingo & John Denver)02/01/1982236
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The 3 Tenors In Concert 1994 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Mehta)01/04/1995345
Christmas In Vienna III (Placido Domingo / Sissel Kyrkjebo / Charles Aznavour)30/12/1995393
The 3 Tenors - Paris 1998 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Levine)05/09/1998147
Christmas In Vienna V (Domingo / Brightman / Lotti / Cocciante)12/12/1998425
The Three Tenors At Christmas (The 3 Tenors)06/01/2001471
The Best Of13/07/20131742
Verdi (Plácido Domingo / Pablo Heras-Casado / Orquestra de la Comunítat Valencíana)24/08/20131991
 

Zaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Je veux11/09/2010343
Le long de la route30/10/2010Tip: 32 
La fée02/04/2011Tip: 18 
Éblouie par la nuit26/11/2011Tip: 17 
On ira23/03/2013Tip: 33 
Comme ci, comme ça17/08/2013Tip: 26 
Si09/11/2013Tip: 36 
Paris sera toujours Paris27/09/2014Tip: 27 
Champs Élysées06/12/2014Tip: 18 
Sous le ciel de Paris31/01/2015Tip: 31 
Si jamais j'oublie24/10/2015Tip: 3 
Qué vendrá22/09/2018Tip: 8 
Demain c'est toi22/12/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zaz28/08/20105130
Recto verso18/05/20131668
Paris15/11/2014895
Sur la route07/11/20153623
Effet miroir24/11/20181618
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

southpaw
Member
*****
Dabei ist Zaz erst 32! Recht schön gecovert.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.