Login
België (Vlaanderen)

A-Stars - De allermooiste tijd van het jaar

Cover A-Stars - De allermooiste tijd van het jaar
Digital Promo
ARS 00602537275526 (be)

Nummer

Jaar:2012
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Robert Doorn
Joost Griffioen
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:22/12/2012 / Piek: 86 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 86 (V)

Tracks

14/12/2012
Promo - Digital ARS 00602537275526 (UMG) [be] / EAN 0602537275526
Toon detailsAlles beluisteren
1.De allermooiste tijd van het jaar
  3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39De allermooiste tijd van het jaar [Promo]ARS
00602537275526
Single
Digital
14/12/2012

Udo   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Isn't It Time31/12/2005117
Winter In July29/04/20063111
Back Against The Wall19/08/2006Tip: 4 
Eyes Of A Stranger16/12/2006Tip: 7 
Ik mis je zo / Tu me manques à mourir05/05/2007322
You Got A Good Thing Comin'22/03/2008384
Beautiful26/07/2008Tip: 22 
Man, I Feel Like A Woman22/11/2008298
Voorbij31/07/2010344
Verloren hart, verloren droom05/03/2011Tip: 36 
Ik kom naar huis03/09/2011Tip: 37 
You're So Hot11/08/2012Tip: 66 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Magie11/05/2013Tip: 52 
De zon, de zon17/08/2013Tip: 46 
De prinstepolste15/02/2014Tip: 42 
Hero (In Flanders Fields)01/03/2014Tip: 9 
Broken Smile (Sil & Udo)31/05/2014Tip: 24 
Zomer in je hart28/06/2014Tip: 10 
Get Outta My Life13/06/2015Tip: 69 
Zielsveel van jou19/12/2015461
Flits18/06/2016Tip: 18 
Wat als je God zag?18/11/2017Tip: 33 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
U-Turn10/06/2006119
Good Things Coming29/03/20081219
Barrières02/10/201049
Over prinsen, over draken04/02/2017819
 

Gene Thomas   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Voor haar06/12/2003319
Wees van mij13/03/20041212
Kom wat dichterbij19/06/20042611
Niet voor niets16/10/2004Tip: 18 
Universeel27/11/2004Tip: 10 
Ik wil jou11/06/2005719
Ik leef29/10/2005237
Voor altijd samen zijn11/02/2006Tip: 2 
Je danst met jezelf08/07/2006Tip: 7 
Jong & eigenwijs (Gene Thomas & Eurosong For Kids 2006)09/09/2006288
Altijd duurt soms lang14/07/2007Tip: 7 
Mag ik altijd met je mee06/10/2012401
Waarom?15/12/2012Tip: 45 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Dan gaan we dansen08/06/2013Tip: 32 
Omdat jij van me houdt19/10/2013Tip: 20 
Dat ben jij24/05/2014Tip: 34 
Fata Morgana06/12/2014Tip: 17 
Goud23/05/2015Tip: 16 
Voor haar 201605/12/2015Tip: 9 
Je weet niet half hoe mooi je bent16/04/2016Tip: 9 
Zwart22/10/2016Tip: 2 
Met Kerstmis24/12/2016Tip: 12 
Ik kom terug bij jou11/02/2017Tip: 19 
Stralen03/06/2017Tip: 5 
Merci18/11/2017Tip: 29 
Soleil soleil12/05/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dichterbij24/04/2004447
Evenwicht05/11/2005820
Ontvlambaar13/10/2012446
Warme wintersongs19/11/20165116
 

Dean [BE]   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Many Ways09/06/2007215
Blue Hotel15/09/2007Tip: 16 
We Don't Belong05/07/20081710
You01/11/2008411
Wouldn't Change A Thing (Sita & Dean)21/08/2010Tip: 26 
All I Can See15/01/2011Tip: 24 
Just A Few More Days30/04/2011Tip: 39 
Easier Said Than Done20/08/2011Tip: 16 
Break Your Fall19/11/2011Tip: 24 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Lama02/05/2015Tip: 59 
Zonder betekenis10/10/2015Tip: 67 
Blijf bij mij02/01/2016Tip 
Ik heb je wel door04/06/2016Tip: 22 
Déjà vu21/01/2017472
Milf01/04/2017Tip: 20 
Sta op08/07/2017Tip: 4 
Klatergoud04/11/2017Tip: 14 
Koorts10/03/2018Tip: 18 
Kristal14/07/2018Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Many Ways28/07/2007111
 

Noa [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Tonight12/12/2009472
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Skydive (Noa Neal)24/08/2013Tip: 92 
Big Dreamer (Noa Neal)30/11/2013Tip: 89 
Christmas Kisses (Noa Neal)21/12/2013Tip: 67 
Fly Me Away (Noa Neal)28/02/2015Tip: 43 
Graffiti (Noa Neal)11/04/2015Tip: 94 
De kracht van de liefde (Jo Vally & Noa Neal)16/05/2015Tip: 4 
Cherry Pie (My Oh My) (Noa Neal)27/08/2016Tip 
Castles In The Sand (Noa Neal)04/08/2018Tip 
 

Maureen [BE]   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Are You Ready04/08/2012Tip: 30 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Get Outta My Head02/03/2013Tip: 43 
Love Pirate29/06/2013Tip: 33 
Young, Wild & Free05/07/2014Tip: 37 
Sure Thing02/05/2015Tip: 47 
Follow Me09/04/2016Tip 
If You Believe (D5R feat. Maureen)24/12/2016Tip: 13 
Fly Now04/11/2017Tip: 40 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

Der_Nagel
Member
***
Die Interpreten können hier Weihnachten kaum erwarten, 3+…

gerry1982
Member
***
Geen flop, maar zeker ook niet goed! Hakken over de sloot en ik denk niet dat deze de Ultratop haalt! Deze singel werd ook veel te laat uitgebracht, want volgende week is het al kerst! Eens deze periode voorbij verkopen zulke singels al veel minder!

gherkin
Member
**
Een wat flauw kerstliedje gezongen door een hele rits artiesten die zelden een grote hit scoren.

Patrick3
Member
******
Prachtig nummer waar je het in deze koude dagen warm van krijgt.

MUSICBOJ
Member
****
Jaja, de warmste tijd van 't jaar. De gezichten van muziekzender "Anne" zorgden voor deze eindejaarssingle. O.a. "Udo", "Gene Thomas", "Maureen" & "Dean" maken deel uit van deze "Astars"!! Afgerond 4 sterren!!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.