Login
België (Vlaanderen)

Michael Bublé feat. The Puppini Sisters - Frosty The Snowman

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:40Christmas [Deluxe Special Edition]143 / Reprise
9362-49469-7
Album
CD
23/11/2012

Michael Bublé   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything28/04/2007Tip: 2 
Lost24/11/2007Tip: 14 
Haven't Met You Yet14/11/2009421
Hollywood16/10/2010Tip: 27 
Mis deseos / Feliz Navidad (Michael Bublé & Thalia)17/12/2011Tip: 53 
It's A Beautiful Day02/03/2013Tip: 40 
After All (Michael Bublé feat. Bryan Adams)07/12/2013Tip: 30 
Baby It's Cold Outside (Idina Menzel with Michael Bublé)13/12/2014Tip: 37 
Real Real Gone (Van Morrison / Michael Bublé)28/02/2015Tip: 17 
Fever (Elvis with The Royal Philharmonic Orchestra feat. Michael Bublé)21/11/2015Tip: 48 
The More You Give (The More You'll Have)12/12/2015Tip: 27 
Nobody But Me27/08/2016Tip: 3 
I Believe In You26/11/2016Tip: 19 
Love You Anymore20/10/2018Tip: 10 
When You're Smiling12/01/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Michael Bublé03/01/20044010
It's Time12/02/20051427
Caught In The Act03/12/2005773
Call Me Irresponsible05/05/2007456
Meets Madison Square Garden27/06/2009355
Crazy Love24/10/2009565
Christmas29/10/2011341
To Be Loved20/04/2013160
Nobody But Me29/10/2016744
Love24/11/2018318
 

The Puppini Sisters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Betcha Bottom Dollar02/12/2006796
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 6)

Kamala
Member
***
...ich weiss nicht, ob der "Vater von Frosty" Gene Autry seine Freude an diesem überdrehten, rasanten Cover hätte(?) - meine Ohren mögen das Tempo sowie die Puppinimäuschenstimmen nicht besonders -...-3.5

Werner
Member
***
...die Puppini Sisters sind in diesem Song gar nicht mein Ding...

alleyt1989
Member
**
Certainly not for me. Eurgh.

goodold70
Member
*****
Eine jazzige Adaption der Hommage an Schneemann Frosty liegt mit dieser lediglich als Bonus-Track der "Deluxe Special Edition" von Bublés Christmas-Album verfügbaren Nummer vor. Die in der Tradition der Andrews Sisters performenden Puppini-Schwestern runden das gelungene Werk ab: Zusammengefasst eine coole Weihnachtsnummer im fulminanten Retro-Stil.

Reto
Member
*****
Die Puppini Sisters sind zwar grenzwertig, zusammen mit Michael gelingt ihnen immerhin eine passable Version von Schneemann Frosty.

BeansterBarnes
Member
****
Cool upbeat rendition.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geďnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.