Login
België (Vlaanderen)

Het Feestteam & Dennie Christian - Hoeba hop (Marsupilami)

Cover Het Feestteam & Dennie Christian - Hoeba hop (Marsupilami)
Cover

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Johnny Hoes
Coverversie van:Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami - Wij zijn twee vrienden
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 64 / Weken: 4


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53I Love CarnavalARS
5341964
Compilatie
CD
01/02/2013
2:55Schlagerfestival 2014ARS
5350691
Compilatie
CD
17/03/2014

Dennie Christian   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosamunde22/02/197559
Besame mucho13/11/1976314
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)14/10/1978416
Schlagerfestival (Dennie Christian & Roy Black)14/01/1984255
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)03/10/200955
Rosamunde 2015 (40 jaar later)07/02/2015Tip: 45 
Dat komt door jou02/01/2016Tip 
Dankjewel (Dennie Christian & Eveline Cannoot)12/03/2016Tip 
60 jaar04/06/2016Tip 
Ik leef niet meer voor jou25/02/2017Tip 
Waarom heb jij geen nee gezegd?29/04/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Presenteert Schlagerfestival Deel 104/07/2015878
Zingt de grootste Duitse schlagers aller tijden! Deel 215/10/2016647
 

Het Feestteam   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.5 (Reviews: 8)

southpaw
Member
**
Wer das braucht, dem sei es gegönnt.

RonH
Member
*
Zijn die beesten nu nog niet dood?

Der_Nagel
Member
**
Für ein geselliges, fröhliches Zusammensein zur Karnevalszeit – 2*…

dutchgroover
Member
***
Ach....dat goede doel maakt het twee extra sterretjes...

RV
Member
*
Het Feestteam komt nooit met goede plaatjes. Dit plaatje met Dennie Christian is daar geen uitzondering op. Dennie maakt op zich best leuke nummers, dus ik vind het dan weer jammer dat hij zich hiervoor leent. Hele flauwe 'remix'.

MusicArranged
Member
*
De remix uit 2000 (http://www.discogs.com/Dennie-Christian-Wij-Zijn-Twee-Vrienden/release/2493583) was beter.

Richard (NL)
Member
*
Hoeba hop... geld op? En dan met zoiets aankomen?
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.