Login
België (Vlaanderen)

Andrea Bocelli with Helene Fischer feat. Chris Botti - When I Fall In Love

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:43Passione [Deutsche Edition]Sugar
06025 3726428 5
Album
CD
25/01/2013
Live4:47Love In PortofinoSugar
3756198
Album
CD
21/10/2013

Andrea Bocelli   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Con te partirò17/02/1996122
Macchine da guerra01/06/1996362
Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Sarah Brightman & Andrea Bocelli)25/01/1997Tip: 6 
Un nuovo giorno29/01/2005Tip: 11 
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006421
Fall On Me (Andrea Bocelli & Matteo Bocelli)17/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bocelli02/12/1995166
Il mare calmo della sera09/12/1995238
Viaggio italiano16/11/1996316
Romanza01/02/1997232
Aria - The Opera Album04/04/1998514
Sogno03/04/1999418
Arie Sacre27/11/1999916
Verdi07/10/2000348
Cieli di Toscana27/10/20011214
Sentimento23/11/2002306
Andrea13/11/20042716
Amore04/03/2006234
Vivere - The Best Of03/11/20071224
Incanto15/11/20084210
My Christmas05/12/20091112
Concerto - One Night In Central Park26/11/20114910
Passione09/02/20131219
Love In Portofino02/11/20131046
Opera - The Ultimate Collection01/11/20141234
Cinema31/10/20151227
03/11/2018320
 

Chris Botti   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Helene Fischer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fehlerfrei19/10/2013Tip: 71 
Atemlos durch die Nacht12/07/2014Tip: 26 
Herzbeben26/08/2017Tip 
Flieger26/05/2018Tip 
See You Again22/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Für einen Tag05/11/2011736
Best Of Helene Fischer20/10/20121951
Best Of Helene Fischer Live - So wie ich bin20/10/2012341
Für einen Tag - Live 201222/12/20128214
Farbenspiel12/10/20131470
Farbenspiel - Live - die Tournee20/12/20147719
Weihnachten (Helene Fischer & The Royal Philharmonic Orchestra)21/11/20151219
Helene Fischer20/05/2017533
Das Konzert aus dem Kesselhaus16/09/2017757
Live - Die Arena-Tournee05/05/20181824
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

remember
Member
****
Ein Duett, auf das die strahlenste Blondine der Welt stolz sein kann.

fleet61
Member
****
... aber gut! ...

Kamala
Member
***
Schmalz

southpaw
Member
****
Kitsch³.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.