Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Careless Talk

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42An Innocent ManCBS / Family Productions
25 554
Album
LP
09/08/1983
3:42Uptown GirlCBS
A 3775
Single
7" Single
29/09/1983
3:12This NightCBS / Sony
07SP 722
Single
7" Single
1983

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 16)

katzewitti
Member
****
für ne' B-Seite ganz gut

alleyt1989
Member
****
Hmm, it's alright.

Acooper
Member
**
Un bon style mais pas mon genre.

Dino-Canarias
Member
****
Dann auch nicht mehr als Beigemüse auf seinem 1983-Werk....

Gute 4.

staetz
Musikdatenbank
*****
Dank der vielen kurzweiligen Hommagen zähle ich das Album "An Innocent Man" zu Billy Joels absoluten Glanzleistungen. Vorliegend erfährt Sam Cookes souliger Beat-Pop eine sympathische Würdigung. Die grundsolide 5 passt.

ericwyns
Member
****
Aardig gebracht nummer door Billy Joel dat o.a. terug te vinden is op zijn prima album "An Innocent Man" dat hij uitbracht in het jaar 1983.

rhayader
Member
****
Ganz nett, aber nichts essentielles vom Piano-Man.

klamar
Member
****
... nett ...

MŁmmelgreis
Member
****
Nervig ist, dass er jeden Vokal so in die Länge dudeln muss. Mensch, das heisst "go" und nicht "gohuohuooou", "fall" und nicht "faaaahahahaaallll" etc.! Aber seis drum, wenn man nicht so pingelig ist wie ich, ist das natürlich angenehmer, sorgloser Pop.

Widmann1
Member
*****
Billy rettet die ansonsten nervige 50s-Hommage

begue
Member
*****
Sehr schöne B-Seite von "Uptown Girl".

Bette Davis Eye
Member
****
Hübscher Nostalgie-Trip!
26/03/2008 16:01
FCB_39
Member
******
Toll!
03/07/2007 22:11
LarkCGN
Member
****
Gut!
01/05/2007 14:09
remember
Member
****
Sehr netter kleiner Ausflug in die späten 50er.
Laatst gewijzigd: 05/10/2014 12:27
23/11/2004 20:21
Phil
Staff
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.