Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Running On Ice

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16The BridgeCBS
CK 40402
Album
CD
26/07/1986

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

Werner
Member
****
...starke vier...

Kanndasdennsein
Member
****
Begeisterung löst das bei mir auch nicht aus. Ist aber ok.

rhayader
Member
***
Leider eher unterdurchschnittlich. Da nützt auch der eingängige Refrain nichts. Da hat er sich musikalisch leider den 80er Jahren angepasst, was seiner Musik nicht so bekommt. Auf dem Album gibt's aber besseres.

remember
Member
****
Netter Opener seines zehnten Studioalbums.

fleet61
Member
***
... weniger ...

WeePee
Member
*****
Gut

Widmann1
Member
******
wie die Finger seine Hand über's Klavier = "Running on ice"
Brilliant
23/11/2004 21:08
Phil
Staff
*****
sehr guter "The Bridge"-Opener
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.