Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Big Man On Mulberry Street

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:27The BridgeCBS
CK 40402
Album
CD
26/07/1986
5:22Baby GrandCBS
650501 7
Single
7" Single
03/05/1987
Live7:08КонцертCBS
460 407 1
Album
LP
20/10/1987
Live7:17КонцертCBS
460407 2
Album
CD
20/10/1987
Live 19877:17Original Album ClassicsColumbia / Legacy
88691968542
Album
CD
30/04/2012
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 8)

Werner
Member
****
...durchschnittliche vier...

rhayader
Member
*****
Er kann einfach alles, der Piano-Man. Bei diesem großartigen Song verwöhnt er uns mit Jazz und Swing. Super!

stenie
Member
**
Gefällt mir gar nicht.

fleet61
Member
****
... knappe 4 ...

WeePee
Member
****
Okay

Widmann1
Member
******
einfach fantastisch, tolle Kopfstimme
31/01/2007 21:17
remember
Member
****
okay!
23/11/2004 21:34
Phil
Staff
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.