Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Temptation

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13The BridgeCBS
CK 40402
Album
CD
26/07/1986
4:14She's Always A Woman - LovesongsColumbia / Legacy
88697843282
Album
CD
31/01/2011
4:15She's Got A Way: Love SongsColumbia / Legacy
88765430392
Album
CD
21/01/2013

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7 (Reviews: 10)

Patrick7781
Member
***
Matig.

rhayader
Member
*****
Für mich ganz knappe 5*. Eine feine kraftvolle Ballade, die überzeugt.

Werner
Member
****
...starke vier...

remember
Member
****
Gehobene Langeweile aus einem durchschnittlichen Album.

southpaw
Member
*****
The way we love him.

fleet61
Member
****
... passable Ballade ...

WeePee
Member
*****
Gut

Widmann1
Member
******
Phil you're right
23/11/2004 21:35
Phil
Staff
******
Wunderbarer Track ab der CD "The bridge"
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.