Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Getting Closer

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:00The BridgeCBS
CK 40402
Album
CD
26/07/1986
4:59A Matter Of TrustCBS
650057 7
Single
7" Single
1986

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

rhayader
Member
****
Zum Ende hin schwächelt das 'The Bridge'-Album. Der schwächste Song nach 'Running On Ice'. Aber 4* sind es schon, schon allein wegen Stevie Winwood.

Werner
Member
****
...solide vier...

remember
Member
***
Erwähnenswert, dass Steve Winwood die Orgel bedient, ansonst eine schwache Nummer.

fleet61
Member
****
... gut ...

Widmann1
Member
******
Hatte ich den übersehen?
Vom besten Album (für mich) - The Bridge (1986)

WeePee
Member
****
Okay
09/03/2007 19:28
southpaw
Member
****
Nice song ... getting close to 5 stars.
23/11/2004 21:37
Phil
Staff
*****
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.