Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Two Thousand Years

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Danny Kortchmar
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:20River Of DreamsColumbia
473872 2
Album
CD
20/07/1993

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191345
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 16)

Zipel
Member
*****
Abwechslungsreich und spannend zu hören. Für einen Album-Track ausgesprochen gut gelungen.

bussibšr
Member
*****
Gutes Lied. Dieses Stück habe ich noch auf einer alten Aufnahmekassette gefunden.

James Egon
Member
*****
sehr schön

Dino-Canarias
Member
*****
Für mich dann auch schon das Highlight auf "River Of Dreams", auch wenn
die 5 sehr grosszügig aufgerundet ist...

(4.75)
Laatst gewijzigd: 13/10/2014 00:10

remember
Member
*****
Billy's Millenium Song.
Sehr gut.

begue
Member
***
Gefällt mir weniger.

klamar
Member
****
... solide 4* ...

alleyt1989
Member
*****
good good good track

WeePee
Member
****
Okay

Widmann1
Member
*****
er hatte viele bessere Balladen

Koumbianer
Member
***
Gefällt mir erneut nicht, 2-3.
29/12/2006 20:32
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
29/08/2006 17:36
Werner
Member
****
...schon wieder eure amüsante 6 - 5 - 4 Reihe. Und wieder muss ich mich Notenmässig Uebi anschliessen...
21/06/2005 19:26
Uebi
Member
****
Dem kann ich nur zustimmen. Teile des Songs gefallen mir sogar noch weniger gut. Für mich insgesamt so etwas zwischen einer 4 und einer 5 drin. Piano ist gut, Melodie weniger.
25/11/2004 19:30
walty-ch
Member
*****
Nicht schlecht aber keine 6
24/11/2004 20:16
Phil
Staff
******
toller Song ab seinem Album "River of dreams"
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.