Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Get It Right The First Time

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Phil Ramone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Just The Way You AreCBS
5872
Single
7" Single
30/07/1977
3:54The StrangerCBS
LP-1166
Album
LP
27/09/1977
Only The Good Die YoungCBS
6528
Single
7" Single
1978
3:56The Stranger [2CD Legacy Edition]Columbia / Legacy
88985364082
Album
CD
07/10/2016

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

vancouver
Member
****
munteres Liedchen, das gute Laune verbreitet

alleyt1989
Member
****
An odd concoction of sounds. It seems a bit messy, but it's nice and different.

matty d
Member
****
4 stars

fleet61
Member
***
... naja ...

Dino-Canarias
Member
****
Ja, seh ich auch so, nicht unbedingt ein Highlight auf dem
Album, aber immer noch sehr souveräner 70er Piano
Rock....

4 +

Widmann1
Member
*****
der schlechteste Titel auf "The stranger" bekommt eine klare 5

remember
Member
****
Cooler Rhythmus, guter Track, aber kein Best-of Programm.
Laatst gewijzigd: 05/10/2014 12:34
06/07/2008 00:38
rhayader
Member
*****
Spritziger, munterer Song. Das südamerikanische Flair find' ich ganz reizvoll bei dem Song.
23/11/2004 23:05
southpaw
Member
****
Selbst dieser Albumtitel aus "The Stranger" ist noch richtig gut ... nur etwas zuviel "Copacabana" für 5 Punkte.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.