Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

AC/DC - Whole Lotta Rosie [Live]

Cover AC/DC - Whole Lotta Rosie [Live]
7" Single Atlantic HM 4
Cover AC/DC - Whole Lotta Rosie [Live]
7" Single Atlantic K 11207 (Live)
Cover AC/DC - Whole Lotta Rosie [Live]
7" Single Promo
Atlantic 3553 (us)

Nummer

Jaar:1979
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

01/1979
Promo - 7" Single Atlantic 3553 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whole Lotta Rosie [Live]
3:28
2.Whole Lotta Rosie [Live]
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Whole Lotta Rosie [Live] [Promo]Atlantic
3553
Single
7" Single
01/1979
3:28Whole Lotta Rosie [Live] [Promo]Atlantic
3553
Single
7" Single
01/1979
4:24That's The Way I Wanna Rock'n'RollAlbert
CDED 340
Single
CD-Maxi
05/04/1988

AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie15/07/1978129
Rock 'N' Roll Damnation21/10/1978213
Highway To Hell01/09/1979145
Thunderstruck10/11/1990416
Moneytalks09/02/1991264
Big Gun11/09/1993355
Play Ball18/10/2014451
Rock Or Bust29/11/2014Tip: 18 
Rock The Blues Away11/04/2015Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ballbreaker07/10/1995116
Stiff Upper Lip11/03/2000176
Black Ice25/10/2008147
BackTracks21/11/2009559
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010181
Live At River Plate24/11/20121135
The Complete Collection01/12/20121461
Rock Or Bust06/12/2014168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

remember
Member
******
Heavyweight Classic!
#9 meiner Ac/DC Best-of Liste.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.