Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bent Van Looy - Words

Cover Bent Van Looy - Words
CD-Single Promo
Parlophone -

Nummer

Jaar:2013
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Bent Van Looy
Producer:Jason Falkner
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:17/05/2014 / Piek: 44 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:22/03/2014 / Piek: 23 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 23 (V)

Tracks

10/03/2014
Promo - CD-Single Parlophone - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Words
  2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Round The BendEMI
9585362
Album
CD
22/03/2013
2:45Words [Promo]Parlophone
-
Single
CD-Single
10/03/2014

Bent Van Looy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shadow Of A Man09/03/2013Tip: 2 
Flowers And Balloons07/09/2013Tip: 9 
Words22/03/2014Tip: 23 
My Escape02/04/2016492
Downtown Train02/04/2016Tip: 8 
High And Dry07/05/2016Tip: 4 
Little Star17/12/2016Tip: 43 
Wat een leven (Bent Van Looy & VRT Big Band)11/03/2017Tip: 3 
The Open Road01/09/2018Tip: 6 
Make Believe24/11/2018Tip 
Never Look Back15/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Round The Bend30/03/2013724
Pyjama Days02/04/2016125
Yours Truly13/10/2018736
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
***
Inderdaad, overdrijven is ook een kunst!!! Een matig plaatje van de Vlaamse singer-songwriter: "Bent Van Looy", die er onlangs een plaats mee bemachtigde op het podium van het EEN-programma: "Vlaanderen Muziekland", en zo toch wat meer airplay krijgt!!! Het zal nodig zijn, want dit is een veels te snel vergeten plaatje!!! Nipt 3 sterren!!! ☺

Iebiewiebie
Member
**
niet vet, sorry.

gherkin
Member
****
Best wel weer dik in orde, de nieuwste van Bent.

Patrick3
Member
******
Uitstekende single van de nieuwe coach van The Voice Bent Van Looy
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.