Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Katastroof & Joeri Fransen - Tengels lieke

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Jos Smos
Julien Henderickx
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09VrindjespolletiekCNR
22 24201-2
Album
CD
29/03/2013

Joeri Fransen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ya 'Bout To Find Out (Joeri)25/12/2004112
High And Alive12/03/200589
We Came This Far25/06/2005352
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True Lies02/04/2005421
 

Katastroof   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zuipe!15/04/2000720
Met de wijven niks as last29/07/20001510
't Deuts lieke06/01/2001481
Zuipe anno 2006 (Katastroof feat. ZatteVrienden.be)01/07/2006313
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De beste26/02/20001541
Efkes serjeus05/11/2005663
In 't zwart15/11/2008981
Vetzakkerij (Kakastront)06/06/2009664
Katastrofalia10/12/2011971
Back To Back (De Strangers & Katastroof)07/07/2012133
Vrindjespolletiek (Katastroof en aender gaste!)13/04/20134417
(Niks oem 't) Lijf!08/02/20141632
Loezers07/06/20146315
Van 't schap - Katastrofalia 212/11/20161817
40 jaar Katastroof27/05/2017933
Karstekinnekes24/11/2018373
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.