Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Geef me adem

Cover Liliane Saint-Pierre - Geef me adem
Digital
LSP 859709931128 (be)

Nummer

Jaar:2013
Label:LSP
Distributeur:LSP
Muziek/Tekst:Wim Claes
Bart Herman
Producer:Wim Claes
Liliane Saint-Pierre
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:04/05/2013 / Piek: 10 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:27/04/2013 / Piek: 43 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 43 (V)

Tracks

15/04/2013
Digital LSP 859709931128 [be] / EAN 0859709931128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Geef me adem
  3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Geef me ademLSP
859709931128
Single
Digital
15/04/2013
3:16DaglichtLSP
TOOTSIE 1850
Album
CD
06/10/2014

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64 (Reviews: 11)

sanremo
Member
****
gut

diesellltje
Member
*****
Vakvrouw, krijgt te weinig aandacht die ze verdient...

MUSICBOJ
Member
*****
Ook naar mijn mening is dit een zéér mooi nummerke van de Vlaamse zangeres: "Liliane Saint-Pierre"!! En totaal onterecht geflopt in de Vlaamse hitlijsten!!! ☺

Der_Nagel
Member
****
passables Popstück der flämischen Sängerin, knapp aufgerundete 3.5…

ericwyns
Member
***
Op zich zeker geen slecht nummer van Liliane Saint-Pierre uit de lente van 2013, maar de vocals van Liliane kunnen me niet echt bekoren. De singel geraakte in Vlaanderen niet verder dan de Ultratipparade. Naar boven afgerond drie sterren voor "Geef me adem".

KVG
Member
****
Degelijk nieuw werk van Liliane Saint-Pierre.

Patrick3
Member
******
Schitterende single

J-M
Member
*****
Zéér mooi nummer van een zeer goede zangeres, zou een hele hoge positie moeten krijgen.

buffalo
Member
******
BESTE LUISTERAARS VAN DE ULTRATOP,

Ik ben 'n zeer grote fan van Liliane Saint-pierre. Deze nieuwe plaat is zeer goed en verdiend een hoge plaats in de ultratop parade ! Hiervoor geeft Liliane wel jullie steun nodig en moeten jullie dit nummer downloaden via I-Tunes (0.,99€). Het loont zeker de moeite om dit effe te beluisteren (30 seconden hier) !!! Deze dame met sterke zangkwaliteit verdiend dit naar aanleiding van haar 50 jarige zangcarrieré in de Vlaamse showbizz.
Groetjes van Andy Lega en familie....
Laatst gewijzigd: 17/04/2013 13:54

gherkin
Member
****
En weer zie ik daar Bart Herman z'n naam bij één van de betere Vlaamse nummers. Goed bezig man!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.