Login
België (Vlaanderen)

Zaz - Oublie Loulou

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Charles Aznavour
Pierre Roche
Producer:Ilan Abou
Sylvain Lux
Coverversie van:Charles Aznavour - Oublie Loulou
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:40Recto versoPlay On
88883722892
Album
CD
10/05/2013
2:40Recto verso [Édition Collector]Play On
88883723072
Album
CD
10/05/2013
2:40Recto verso [Christmas Collector Edition]Play On
88883796872
Album
CD
15/11/2013

Zaz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Je veux11/09/2010343
Le long de la route30/10/2010Tip: 32 
La fée02/04/2011Tip: 18 
Éblouie par la nuit26/11/2011Tip: 17 
On ira23/03/2013Tip: 33 
Comme ci, comme ça17/08/2013Tip: 26 
Si09/11/2013Tip: 36 
Paris sera toujours Paris27/09/2014Tip: 27 
Champs Élysées06/12/2014Tip: 18 
Sous le ciel de Paris31/01/2015Tip: 31 
Si jamais j'oublie24/10/2015Tip: 3 
Qué vendrá22/09/2018Tip: 8 
Demain c'est toi22/12/2018Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zaz28/08/20105130
Recto verso18/05/20131668
Paris15/11/2014895
Sur la route07/11/20153623
Effet miroir24/11/20181618
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.89 (Reviews: 9)

Roefe
Member
****
Netter chanson..

Werner
Member
**
...extrem nervig...

NachoGhez
Member
*
Horrible

Ockham
Member
*
Ganz, ganz, ganz schlimmes Lied. Macht unglaublich aggressiv. Hätte ich n Knüppel in der Hand während dieses Lied läuft, ich wollt nicht Du sein, der neben mir steht. Ganz, ganz, ganz schlimm! Glasklare Eins.

Ergänzung nach knapp 1,5 Jahren: Immer noch ganz schlimmes Lied. Man möchte am liebsten kleine Welpen und niedliche Kätzchen an die Wand klatschen um die Emotionen zu kompensieren.
Laatst gewijzigd: 12/12/2014 21:21

vancouver
Member
***
kann mich da meinem Vor-Reviewer nur anschliessen

Jonas.St
Member
***
gefällt mir weniger gut wie bububu und duli duli tönt das

Kamala
Member
****
...Zaz ganz aufgedreht, amüsant - das soll wohl der 'witzig lockere' Teil der Scheibe sein - muss doch auch sein, nach soviel vorausgegangener Ernsthaftigkeit...

fabio
Member
****
buono

sbmqi90
Member
****
Was macht sie denn hier für Geräusche? :)
Im Ernst: Das klingt mir etwas ZU schräg, um es sehr gut bewerten zu können. Eine 4 ist aber drin.
Laatst gewijzigd: 26/05/2013 15:52
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.