Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Xzibit feat. Dr. Dre - Symphony In X Major

Cover Xzibit feat. Dr. Dre - Symphony In X Major
Cover

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Alvin Joiner
Ricardo Thomas
Producer:Rick Rock
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
au  Piek: 43 / Weken: 5


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Man vs. MachineEpic / Loud
504753 1
Album
LP
2002
3:55Hey Now (Mean Muggin)Columbia
675 442 2
Single
CD-Maxi
22/11/2004
Hey Now (Mean Muggin)Columbia
6754423000
Single
3" CD-Single
2004

Dr. Dre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
California Love (2Pac feat. Dr. Dre)13/04/19962112
No Diggity (Blackstreet feat. Dr. Dre)23/11/19961018
Guilty Conscience (Eminem feat. Dr. Dre)25/09/1999Tip: 17 
The Next Episode (Dr. Dre feat. Snoop Dogg)09/09/2000Tip: 6 
Bad Intentions (Dr. Dre feat. Knoc-turn'al)15/12/20013011
Crack A Bottle (Eminem / Dr. Dre / 50 Cent)14/03/2009395
Kush (Dr. Dre feat. Snoop Dogg and Akon)25/12/2010Tip: 3 
I Need A Doctor (Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey)26/02/2011Tip: 3 
Talking To My Diary15/08/2015Tip: 3 
It's All On Me (Dr. Dre feat. Justus & BJ The Chicago Kid)24/10/2015Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
200108/04/20001365
Compton15/08/2015145
 

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.86 (Reviews: 7)

LIFTER500
Member
***
LOL. It might as well be a parody release.

remember
Member
***
Die Musik ist zumindest gelungen.

irelander
Member
*
Pure shite!

lumlucky
Member
***
wenig überragend

bluezombie
Member
**
Crap of course.
20/02/2008 13:09
Chuck_P
Member
****
ganz ok.
11/12/2004 13:23
Rewer
Staff
****
...weniger...
Laatst gewijzigd: 16/05/2005 23:16
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.