Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jack Jersey - Lonely Christmas

Cover Jack Jersey - Lonely Christmas
7" Single
EMI 006-25 539

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Jacques Verburgt
Jack de Nijs
Producer:Jack de Nijs
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Herbert [BE] (Koud en eenzaam)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/12/1976 (Positie 26)
Laatste week notering:08/01/1977 (Positie 22)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8805 (122 Punten)
In de landen:
be  Piek: 22 / Weken: 5 (V)

Tracks

1976
7" Single EMI 006-25 539
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lonely Christmas
  2:58
2.Merry Christmas, Sweet Memory
3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Lonely ChristmasEMI
006-25 539
Single
7" Single
1976
3:07Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing
6094362
Album
CD
15/02/2013

Jack Jersey   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Calling03/11/1973910
Don't Break This Heart16/02/197498
In The Still Of The Night13/04/1974216
Papa Was A Poor Man27/07/1974413
Rub It In (Jack Jersey And The Jordanaires)16/11/1974156
I Wonder (Jack Jersey And The Jordanaires)15/02/1975511
Mary Lee (Jack Jersey And The Jordanaires)03/05/1975265
Silvery Moon16/08/1975208
Gone Girl06/12/197599
Me And Bobby McGee01/05/1976194
After Sweet Memories24/07/1976243
Blue Brown-Eyed Lady25/09/1976611
Lonely Christmas11/12/1976225
Lonely Me19/02/1977202
She Was Dynamite03/12/1977146
Sri Lanka... My Shangri-La07/06/1980412
Woman25/10/1980291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 7)

Der_Nagel
Member
****
ein Titel, der auch einem Elvis Presley gestanden hätte, knapp aufgerundete 3.5…

Patrick7781
Member
***
Persoonlijk vind ik de Kerst-uitvoering van "Gone Girl" beter gelukt.

Patrick3
Member
*****
Een mooie Kerstsingle

heidebeer58
Member
****
Mooi

fleet61
Member
*****
... 5 - ...
08/12/2004 16:16
Richard (NL)
Member
*****
Good song, in the the typical sound of Jack Jersey.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.