Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday avec Zucchero - Mama

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Frank Musker
Zucchero
Producer:Corrado Rustici
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:49Best Of 70e anniversaireMercury
3736798
Album
CD
10/06/2013
5:48Official Mercury Records - 1985-2005Mercury
5374065
Album
CD
09/12/2016

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
 

Zucchero Sugar Fornaciari   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Senza una donna (Without A Woman) (Zucchero & Paul Young)04/05/1991117
Wonderful World (Zucchero with Eric Clapton)17/08/1991239
Diamante (Zucchero with Randy Crawford)15/02/1992913
Miserere (Zucchero & Pavarotti)24/10/1992249
Il volo23/03/1996518
What Are We Waiting For (Alannah Myles & Zucchero)25/10/1997482
Baila (Sexy Thing)13/10/20012313
Ahum (Zucchero)05/01/2002Tip: 7 
Everybody's Got To Learn Sometime (Zucchero & Vanessa Carlton feat. Haylie Hecker)12/06/2004Tip: 13 
Chocabeck27/11/2010431
Voci16/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirito di vino23/03/19961524
The Best Of Zucchero Sugar Fornaciari's Greatest Hits14/12/1996426
The Best Of Zucchero Sugar Fornaciari's Greatest Hits - Special Edition25/12/1999383
Shake06/10/20013911
Zu & Co. (Zucchero)29/05/20042625
Fly07/10/2006488
All The Best08/12/20075014
Chocabeck20/11/20104712
La sesión cubana01/12/20125224
Black Cat07/05/20163319
Wanted25/11/20171132
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

remember
Member
****
Zucceros' bester, hier etwas leidenschaftsarm.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.