Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kavinsky feat. The Weeknd - Odd Look

Cover Kavinsky feat. The Weeknd - Odd Look
Digital Promo
Record Makers / Vertigo / Mercury -

Nummer

Jaar:2013
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Abel Tesfaye
Ahmad Balshe
Sebastian Akchotť
Vincent Belorgey
Producer:SebastiAn [FR]
Coverversie van:Kavinsky feat. SebastiAn - Odd Look
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/09/2013 (Positie 25)
Laatste week notering:21/12/2013 (Positie 48)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:4618 (324 Punten)
Airplay:05/10/2013 / Piek: 28 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:17/08/2013 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 15 (V)
  Piek: 10 / Weken: 20 (W)

Tracks

05/08/2013
Promo - Digital Record Makers / Vertigo / Mercury - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Odd Look
  4:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Odd Look [Promo]Record Makers / Vertigo / Mercury
-
Single
Digital
05/08/2013
4:13Kiss Land [Deluxe Edition]XO&co / Republic
06025 3752626
Album
CD
09/09/2013
4:05Switch 22La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF185CD / NE9.A185.023
Compilatie
CD
23/09/2013
4:10Dance Hitlist 2013.02Universal
5346203
Compilatie
CD
04/11/2013

Kavinsky   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nightcall11/02/2012288
Odd Look (Kavinsky feat. The Weeknd)14/09/20131815
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Outrun02/03/20133723
 

The Weeknd   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked Games17/11/2012Tip: 83 
Odd Look (Kavinsky feat. The Weeknd)14/09/20131815
Love Me Harder (Ariana Grande & The Weeknd)17/01/2015453
Earned It21/02/20151413
Can't Feel My Face27/06/20151325
The Hills17/10/20151816
In The Night06/02/2016298
Low Life (Future feat. The Weeknd)09/04/2016Tip 
6 Inch (Beyoncť feat. The Weeknd)07/05/2016Tip: 15 
Might Not (Belly feat. The Weeknd)11/06/2016Tip 
Starboy (The Weeknd feat. Daft Punk)01/10/2016224
I Feel It Coming (The Weeknd feat. Daft Punk)10/12/2016322
Reminder11/03/2017Tip 
Lust For Life (Lana Del Rey feat. The Weeknd)29/04/2017Tip: 17 
Rockin'17/06/2017Tip: 14 
A Lie (French Montana feat. The Weeknd & Max B)29/07/2017Tip 
Pray For Me (The Weeknd & Kendrick Lamar)10/02/2018229
Call Out My Name07/04/2018316
Lost In The Fire (Gesaffelstein & The Weeknd)26/01/2019432
Power Is Power (SZA, The Weeknd & Travis Scott)27/04/2019Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trilogy17/11/20126016
Kiss Land21/09/2013505
Beauty Behind The Madness05/09/2015231
Starboy03/12/2016866
My Dear Melancholy,07/04/2018333
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 12)

AllSainter
Member
****
Nett.

remember
Member
***
Kaum der Rede wert.

sophieellisbextor
Staff
*****
Une rencontre fructueuse !

gherkin
Member
******
Fantastische nieuwe single van Kavinsky.

gerry1982
Member
*****
Toch wel een heel goed nummer van Kavinsky feat. The Weeknd!

yodance
Member
****
J'aime bien, 4,5

KitchenTel
Member
*****
Deux fascinants univers qui se devaient de se rencontrer. Le résultat en vaut la peine.

Der_Nagel
Member
***
der R&B-artige Gesang gefällt mir mässig, finde das Stück in der Fassung mit SebastiAn noch schlimmer, 3*…

MUSICBOJ
Member
****
Een vrij vlotte zaterdagavondplaat van de 38 jarige Franse electro-DJ "Vincent Belorgey", ofwel: "Kavinsky"!! Zal wellicht géén hoogvlieger worden, maar da's zeker niet verplicht!! Mijn teller staat op 4 dikke sterren!! ☺

Hzi
Member
****
Interessant: Für den Single-Release wurden neue Vocals aufgenommen, und im Vergleich zu dem Gekrächze auf der Albumversion von SebastiAn (der eigentlich Produzent und DJ ist) hat der Song mit dem neuen Sänger Weeknd, der sich anhört wie eine Mischung aus Prince und MJ, sicher dazu gewonnen - trotzdem (noch) der schwächste der Vocal-Tracks vom Album, aber der könnte nach Öfters-Hören noch steigen in meiner Gunst ...
Laatst gewijzigd: 20/08/2013 23:06

Miraculi
Member
****
Odd ist höchstens diese Kombination - doch es funktioniert irgendwie - der elektronische Dance-Unterbau - dazu wimmert THE ARTIST KNOWN AS THE WEEKND ... hübsch mehr nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.