Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The 1975 - Robbers

Nummer

Jaar:2013
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:George Daniel
Matthew Healy
Adam Hann
Ross MacDonald
Producer:Mike Crossey
The 1975
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:28/06/2014 / Piek: 65 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 65 (V)

Tracks

16/06/2014
Digital Dirty Hit / Polydor - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Robbers
  4:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:14The 1975Dirty Hit / Polydor
3740516
Album
CD
30/08/2013
4:14The 1975 [Deluxe Edition]Dirty Hit / Polydor
3740520
Album
CD
30/08/2013
4:14RobbersDirty Hit / Polydor
-
Single
Digital
16/06/2014

The 1975   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chocolate23/03/2013Tip: 15 
Sex28/09/2013Tip: 68 
Girls16/11/2013Tip: 13 
Robbers28/06/2014Tip: 65 
The City26/07/2014Tip: 87 
The Sound13/02/2016Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The 197508/02/20141911
I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It.05/03/20161418
A Brief Inquiry Into Online Relationships08/12/2018441
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1 (Reviews: 10)

Widmann1
Member
*****
Der Sound, die Stimme nehmen mich einmal mehr gefangen.

drogida007
Member
***

...langweilig...

ul.tra
Member
***
Es lahmt sehr

Kamala
Member
****
...feine Klänge, melancholischer Gesang, schöne Melodie - Babe stay, stay, stay, stay, stay -....

bluezombie
Member
****
Cool song.

gherkin
Member
*****
Tof plaatje.

misery23
Member
******
…als hätten m83 auch hier ihre finger im spiel!

southpaw
Member
****
Gefällt mir auf Anhieb recht gut.

Der_Nagel
Member
***
Synthpop(rock)-Nummer, es kann zurückgelehnt werden - mittelprächtig, abgerundete 3.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.