Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Xzibit feat. Busta Rhymes - Tough Guy

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Alvin Joiner
Trevor Smith
Tony Cottrell
Jonathan Rotem
Producer:Hi-Tek
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25Weapons Of Mass DestructionColumbia
517 917 2
Album
CD
06/12/2004
4:25Weapons Of Mass Destruction [Limited Collector's Edition]Columbia
517 917 3
Album
CD
06/12/2004
4:25Weapons Of Mass DestructionColumbia
COL 517917 1
Album
LP
14/12/2004

Busta Rhymes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hit 'Em High (The Monstars' Anthem) (B Real, Busta Rhymes, Coolio, LL Cool J & Method Man)29/03/1997357
Turn It Up / Fire It Up13/06/1998319
What's It Gonna Be?! (Busta Rhymes feat. Janet)24/04/1999Tip: 2 
Make It Clap (Busta Rhymes feat. Sean Paul & Spliff Star)15/02/2003Tip: 9 
I Know What You Want (Busta Rhymes and Mariah Carey feat. The Flipmode Squad)31/05/2003812
Don't Cha (The Pussycat Dolls feat. Busta Rhymes)10/09/2005125
I Love My Chick (Busta Rhymes feat. will.i.am & Kelis)15/07/2006Tip: 4 
Run The Show (Kat DeLuna feat. Busta Rhymes)17/05/2008526
C'mon (Catch 'em By Surprise) (TiŽsto vs. Diplo feat. Busta Rhymes)05/02/2011393
Thank You (Busta Rhymes feat. Q-Tip, Kanye West & Lil Wayne)25/01/2014Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Big Bang24/06/20064310
 

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

Southernman
Member
***
Regular.
22/05/2005 12:38
Rewer
Staff
***
...weniger...
21/02/2005 15:12
Phil
Staff
*
Furchtbar
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.