Login
België (Vlaanderen)

Charlotte Gainsbourg - Élastique

Cover Charlotte Gainsbourg - Élastique
7" Single
Philips 888 558-7 (fr)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Serge Gainsbourg
Producer:Philippe Lerichomme
Billy Rush
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1986
7" Single Philips 888 558-7 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Élastique
  3:03
2.Don't Forget To Forget Me
  4:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03ÉlastiquePhilips
888 558-7
Single
7" Single
1986
3:03Lemon incestPhonogram
848 483-2
Album
CD
1986
3:05ActricesPhilips / Phonogram
848 714-2
Compilatie
CD
15/04/1991

Charlotte Gainsbourg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Songs That We Sing11/11/2006Tip: 10 
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Anna07/01/2012Tip: 29 
Deadly Valentine30/09/2017Tip: 29 
Ring-A-Ring O' Roses27/01/2018Tip 
Sylvia Says31/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5:5509/09/20061518
IRM19/12/20093510
Rest25/11/20171817
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
***
Wer Vanessa Paradis schätzt, dem müsste auch das hier gefallen…

für Liebhaber von süss vorgetragenem, mädchenhaften Liedgut in französischer Sprache…

damals war die Dame 15 Jahre alt, abgerundete 3.5…

Werner
Member
***
...die Stimme zu dünn, der Sound zu langweilig...
19/12/2004 13:25
Steffen Hung
hitparade.ch
******
Lange brauchte ich, bis ich rausgefunden habe, wer den Song singt, bis mir ein WK-Kollege aus der Romandie sagen konnte, klar, das ist Charlotte Gainsbourg.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.