Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - Rain

Cover Ian Thomas [BE] - Rain
Cover

Nummer

Jaar:2013
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR/TONE
Muziek/Tekst:Adam Nagy
Samuel Lyndsay Bell
Producer:Adam Nagy
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Dana Winner (Wervelwind (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/10/2013 (Positie 10)
Laatste week notering:26/10/2013 (Positie 26)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:9242 (103 Punten)
Airplay:02/11/2013 / Piek: 20 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:05/10/2013 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 3 (V)

Tracks

23/09/2013
Promo - CD-Single Mostiko 23 24336-0 (CNR) [be] / EAN 8714221069761
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rain
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Rain [Promo]Mostiko
23 24336-0
Single
CD-Single
23/09/2013
3:30vtmKzoom - Best Of 2013Universal
5346783
Compilatie
CD
25/11/2013
3:33GameTimeShowfactory
22 24335-2
Album
CD
27/06/2014

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 10)

ericwyns
Member
**
"Rain" blijkt in de herfst van 2013 zijn grootste hit tot nu toe te worden in de Vlaamse Ultratop 50. Ik vind het nummer ook beter dan zijn vorige singels, maar echt enthousiast word ik er toch ook niet van.
2+

jeankeL
Member
*
Kan een plaat nog meer overproduced zijn? Ik vraag me af hoeveel ze zijn stem hebben moeten vervormen voor ze dit resultaat hadden. Alleen al om die reden verdiend het niet meer dan 1 ster.

Der_Nagel
Member
*
Wow: der belgische Bieber zeigt im Videoclip nackte Haut und schmust herum – Nagel!...

Cheetah
Member
****
Ik heb het ook niet echt voor hem maar deze single is nog niet zo slecht

gerry1982
Member
*****
Ook ik sluit me aan bij de overwegend positieve kritieken. Je mag niet altijd naar de persoonlijkheid kijken, maar ook puur muziek beoordelen en dan vind ik dit ook geen slecht nummer! Ik ga voor een verdiende 5 sterrensingel! Dit wordt de grote doorbraak van Ian Thomas in Vlaanderen!
Laatst gewijzigd: 02/10/2013 19:59

Wolfke
Member
******
Ik ben geen fan van Ian Thomas, maar ik vind dit een heel goed nummer! En als ik het goed vind, dan geef ik het ook de volle 6 ******

MUSICBOJ
Member
****
Persoonlijk ben ik ook géén fan van de persoonlijkheid van dit Vlaams tieneridool: "Ian Thomas" !! Maar laten we eerlijk blijven, deze single is absoluut GEEN bagger in mijn ogen !! Iets van het beste wat hij ooit heeft uitgebracht !!! ☺

Patrick3
Member
*****
Dit nummer staat klaar voor 'De grote sprong' naar de hitlijsten.Ian is gegroeid in het artiest zijn net als Justin Bieber. De tijd van 'Baby' is reeds lang voorbij

gherkin
Member
*
Zoveelste zwakke plaatje van deze arrogante Vlaamse jongen.
Laatst gewijzigd: 24/09/2013 15:03
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.