Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ellie Goulding - The Ending

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Ellie Goulding   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Sheets30/01/2010Tip: 3 
Starry Eyed24/04/2010Tip: 14 
Lights20/10/20121021
Fall Into The Sky (Zedd feat. Ellie Goulding / Lucky Date)19/01/2013Tip: 63 
Anything Could Happen23/03/2013315
I Need Your Love (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)27/04/2013821
Burn03/08/2013325
How Long Will I Love You30/11/2013318
Goodness Gracious15/02/2014Tip: 5 
Beating Heart12/04/2014Tip: 2 
Flashlight (DJ Fresh feat. Ellie Goulding)11/10/2014Tip: 21 
Outside (Calvin Harris feat. Ellie Goulding)20/12/2014815
Love Me Like You Do31/01/2015223
Powerful (Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)29/08/20153010
On My Mind26/09/20151017
Something In The Way You Move30/01/20161714
Army14/05/2016413
Still Falling For You10/09/20161611
First Time (Kygo & Ellie Goulding)06/05/2017Tip: 1 
O Holy Night30/12/2017Tip 
Vincent24/02/2018Tip 
Close To Me (Ellie Goulding x Diplo feat. Swae Lee)10/11/20181625
Mama (Clean Bandit feat. Ellie Goulding)23/02/2019Tip 
Sixteen27/04/2019501
Hate Me (Ellie Goulding & Juice WRLD)06/07/2019Tip: 32 
Return To Love (Andrea Bocelli & Ellie Goulding)19/10/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lights04/09/2010541
Halcyon13/10/20121478
Bright Lights01/12/20121792
Delirium14/11/2015129
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.