Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc - Red Velvet Seat

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Harold Lilly
E. Walls
D. Farmer
Egbert Dawkins III
Producer:DJ Khalil
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Lift Your SpiritInterscope
06025 3758951
Album
CD
25/10/2013

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019214
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)08/06/2019197
Truth Never Lies (Lost Frequencies feat. Aloe Blacc)15/06/2019356
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

Kamala
Member
*****
...doch, der Song nimmt mich mit - sanft und weich gesungen, eindringlich und stark durch den langsamen Beat, mag er mir zu gefallen - da stören mich die hohen Töne in keiner Weise, das ist Aloe Blacc -...

sbmqi90
Member
****
Schöne Nummer von Aloe Blacc, smoother R&B. Die Kopfstimme bräuchte ich aber nicht, zum Glück kommt sie selten zum Einsatz.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.