Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billie Joe + Norah - Long Time Gone

Cover Billie Joe + Norah - Long Time Gone
CD-Single
Reprise - (nl)

Nummer

Jaar:2013
Label:REPRISE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Frank Hartford
Tex Ritter
Coverversie van:Tex Ritter - Long Time Gone
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:14/12/2013 / Piek: 62 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 62 (V)

Tracks

18/11/2013
Promo - CD-Single Reprise - (Warner) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Long Time Gone
  3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Long Time Gone [Promo]Reprise
-
Single
CD-Single
18/11/2013
3:30ForeverlyReprise
9362-49399-7
Album
CD
22/11/2013

Norah Jones   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sunrise14/02/2004Tip: 9 
Thinking About You30/12/2006Tip: 9 
Chasing Pirates28/11/2009218
Happy Pills10/03/2012Tip: 16 
Miriam25/08/2012Tip: 54 
Long Time Gone (Billie Joe + Norah)14/12/2013Tip: 62 
Carry On20/08/2016Tip 
Tragedy05/11/2016Tip 
Wintertime01/12/2018Tip 
Okolona River Bottom Band (Mercury Rev feat. Norah Jones)26/01/2019Tip 
Begin Again27/04/2019Tip 
I'll Be Gone (Norah Jones & Mavis Staples)19/10/2019Tip 
I'm Alive28/03/2020Tip 
Were You Watching?06/06/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Away With Me06/07/20021162
Feels Like Home14/02/2004196
Not Too Late03/02/2007139
The Fall21/11/2009343
...Featuring20/11/20103514
Rome (Danger Mouse & Daniele Luppi starring Jack White & Norah Jones)21/05/2011386
...Little Broken Hearts05/05/2012139
Foreverly (Billie Joe + Norah)30/11/20135016
Day Breaks15/10/2016324
Begin Again20/04/2019296
Pick Me Up Off The Floor20/06/2020913
 

Billie Joe Armstrong   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Long Time Gone (Billie Joe + Norah)14/12/2013Tip: 62 
Wedding Bell Blues (Morrissey with Billie Joe Armstrong)20/04/2019Tip: 38 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Foreverly (Billie Joe + Norah)30/11/20135016
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9 (Reviews: 10)

drogida007
Member
****

Hübsche Country Ballade der Beiden.

fabio
Member
****
gut

Rothus
Member
****
Angenehm zu hören, schöne Harmonien und ganz viel Nostalgie.

southpaw
Member
****
Nicht schlecht, beíleib iwo, macht aber auch nicht froh.

Alxx
Member
******
Such a perfect harmony... Starker Song der Everly Brothers - perfekt interpretiert!
Laatst gewijzigd: 13/05/2014 12:17

Der_Nagel
Member
*
So schmackhaft wie eine Unterhose, die 2 Wochen am Stück getragen wurde…

Kamala
Member
****
...so gemütlich und lieb singen die Beiden im Duett...

Rewer
hitparade.ch
***
...ach nee...

gherkin
Member
*****
Bizarre combinatie, maar het werkt gelukkig wel zeer goed.

Miraculi
Member
****
LONG TIME GONE - so klingt auch die Musik - als ob dieser nostalgische Country-Song schon ein halbes Jahrhundert auf dem Buckel hat ... sympathisch auf jeden Fall ... die beiden Stimme harmonieren auch aufs beste ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.