Login
België (Vlaanderen)

Santana / Juanes - La flaca

Cover Santana / Juanes - La flaca
Digital
RCA -

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Pau Donés
Producer:Lester Mendez
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
es  Piek: 42 / Weken: 1

Tracks

25/11/2013
Promo - Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Santana feat. Juanes - La flaca
  3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:55La flaca [Promo]RCA
-
Single
Digital
25/11/2013
4:10CorazónRCA
88843069202
Album
CD
02/05/2014
4:10Corazón [Deluxe Version]RCA
88843069182
Album
CD
02/05/2014

Juanes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Es por tí10/04/2004Tip: 10 
La paga (Juanes feat. Taboo)10/07/2004Tip: 3 
La camisa negra18/03/2006333
A Dios le pido19/08/2006339
Me enamora17/11/2007Tip: 18 
La señal (MTV Unplugged)07/07/2012Tip: 82 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mi sangre04/03/2006238
La vida es un ratico03/11/2007746
 

Santana   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jingo24/01/1970112
She's Not There04/02/1978713
I'll Be Waiting01/07/1978203
Well All Right16/12/1978262
Hold On18/09/1982196
They All Went To Mexico (Carlos Santana feat. Booker T. Jones and Willie Nelson)23/07/198358
Say It Again13/04/1985223
The Healer (John Lee Hooker feat. Carlos Santana & The Santana Band)31/03/1990127
Smooth (Santana feat. Rob Thomas)11/03/2000306
Maria Maria (Santana feat. The Product G&B)29/04/2000616
Corazón espinado (Santana feat. Maná)12/08/2000Tip: 12 
Dirty Dancin' (The Product G&B feat. Carlos Santana)30/03/2002Tip: 16 
The Game Of Love (Santana feat. Michelle Branch)19/10/2002Tip: 2 
Illegal (Shakira feat. Carlos Santana)18/11/20062215
Into The Night (Santana feat. Chad Kroeger)20/10/20072410
While My Guitar Gently Weeps (Santana feat. India.Arie & Yo-Yo Ma)02/10/2010501
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Supernatural05/02/2000235
The Ultimate Collection25/03/2000819
Shaman02/11/2002346
All That I Am12/11/2005525
Ultimate Santana03/11/2007519
Guitar Heaven - The Greatest Guitar Classics Of All Time25/09/2010177
Shape Shifter19/05/2012828
Corazón10/05/2014676
Santana IV23/04/20162511
Santana IV - Live At The House Of Blues Las Vegas05/11/20161202
Power Of Peace (The Isley Brothers - Santana)05/08/20171041
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Monkeyman
Member
****
Pop-Nummer mit leichtem Reggae-Einschlag. Die Stimme des Sängers gefällt mir nicht, der Song langweilt und nimmt erst am Ende etwas Fahrt auf. Santanas Gitarre bekommt einen Extrapunkt, sonst wären es nur 3.

James Egon
Member
****
gut

rhayader
Member
*****
Klingt zwar immer wieder gleich, aber wir wollen es ja auch nicht anders. Knapp 5*.

musikmannen
Member
*****
Good

remember
Member
****
Blödsinn, in den letzten 15 jahren hatte die Legende 6 Alben veröffentlicht und damit meine ich keine Best-of Sampler..
Track okay, als erste Single aber nicht überzeugend genug.

southpaw
Member
****
Von Juanes hat man in unseren Breiten aber auch schon länger nichts gehört.

Gute Zusammenarbeit hier.

gherkin
Member
***
Leuk genoeg om even de winter te negeren zonder ergernis.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.