Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Devil's Food

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Kelley Jay
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Welcome To My NightmareAtlantic
SD 18130
Album
LP
11/03/1975
1:38Only WomenAnchor
ANC-10821
Single
7" Single
16/06/1975
3:38Welcome To My Nightmare [Reissue]Rhino
R2 74383
Album
CD
19/03/2002
Alternate Version5:13Welcome To My Nightmare [Reissue]Rhino
R2 74383
Album
CD
19/03/2002
Live2:35Theatre Of Death - Live At Hammersmith 2009Universal
06025 2750686
Album
CD
22/10/2010

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

musikmannen
Member
*****
Good

fleet61
Member
****
... knapp okay, 4 - ...

mikebordt
Member
***
ok, nicht bemerkenswert, dann auch noch die blöden Flanger beim Abmischen

Dino-Canarias
Member
****
Schon ein bisschen gewöhnungsbedürftig, aber irgenwie
hat's auch was für sich....

4 +

remember
Member
****
passt doch gut ins Konzept des Albums..
01/09/2005 19:51
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.