Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - The Black Widow

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Dick Wagner
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Welcome To My NightmareAtlantic
SD 18130
Album
LP
27/02/1975
3:37Welcome To My NightmareAnchor
16 537 AT
Single
7" Single
1975
Live at Download Festival5:24Welcome 2 My Nightmare [Limited Edition Deluxe]Spinefarm
2780550
Album
CD
09/09/2011

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

musikmannen
Member
*****
Good

fleet61
Member
****
... passabel ...

mikebordt
Member
****
ok

Dino-Canarias
Member
*****
Wirklich ganz nett anzuhören, knappe 5.....

remember
Member
***
unnötig, meiner meinung nach..
18/04/2008 18:32
Skullface
Member
*****
Finde das Lied sehr gut.
06/04/2007 13:57
Homer Simpson
Member
****
die Stimme darin ist von Vincent Price
01/09/2005 19:55
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.