Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Cold Ethyl

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Bob Ezrin
Alice Cooper
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51Department Of YouthAnchor
ANC 1012
Single
7" Single
28/02/1975
2:51Welcome To My NightmareAtlantic
SD 18130
Album
LP
11/03/1975
2:50Only WomenAtlantic
45-3254
Single
7" Single
03/1975
2:50Welcome To My NightmareAtlantic
45-3298
Single
7" Single
10/1975
Live3:11TrashEpic
25ē8P-5278
Album
CD
26/07/1989
»» alles tonen

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 6)

musikmannen
Member
******
Great

fleet61
Member
****
... geht so, 4 - ...

Dino-Canarias
Member
*****
Sehr gutes Stück, hat viel Pepp.....

Skullface
Member
******
Ich find den Song sehr genial.

remember
Member
****
eine im wahrsten sinne "mörderische" nummer, passte zumindest textlich in sein schema, vom sound, hatte der horrormeister schon besseres vorzuweisen..
01/09/2005 20:16
Rewer
Staff
****
...weniger...
Laatst gewijzigd: 01/09/2005 20:16
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.