Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Cranes Flying South

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Jackie Trent
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
3:45Downtown - The CollectionSpectrum / UMC
SPEC2074
Album
CD
02/08/2011

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

staetz
Musikdatenbank
****
Kein Höhepunkt aus der Zusammenarbeit Petula Clarks mit Tony Hatch, aber eine nette Easy-Listening-Nummer ist dieses 1969 entstandene, doch erst 1995 erstveröffentlichte Werk. Das orchestrale Lied wäre auch gut aus der Kehle Helen Reddys vorstellbar gewesen. Wie ein Kranich in den Vogelschwarm reihe ich mich ins vom Vorredner skizzierte Wertungsbild ein. Nett!

goodold70
Member
****
Mit erheblicher Dramatik wird die ornithologisch gefestigte Erkenntnis, dass Kraniche im Jahresverlauf zu einem bestimmten Zeitpunkt instinktiv die Südroute einzuschlagen pflegen, dargelegt. Für meinen Geschmack eine Spur zu pathetisch konzipiert. Das gepflegte Orchestralarrangement hindert mich aber daran, unter die Vier abzutauchen. So sei es!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.