Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader - Move tegen pesten

Cover Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader - Move tegen pesten
Digital
VRT Line Extensions - (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:VRT LINE EXTENSIONS
Distributeur:VRT LINE EXTENSIONS
Muziek/Tekst:Stefaan Fernande
Brahim Attaeb
Charissa Parassiadis
Coverversie van:Brahim & Charlotte - Move tegen pesten
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/03/2014 (Positie 36)
Laatste week notering:08/03/2014 (Positie 36)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13282 (15 Punten)
Vlaamse kids top 5:08/02/2014 / Piek: 1 / Weken: 16
Ultratip Bubbling Under:08/02/2014 / Piek: 20 / Weken: 4
Vlaamse top 10:08/02/2014 / Piek: 1 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 36 / Weken: 1 (V)

Tracks

27/01/2014
Digital VRT Line Extensions - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Move tegen pesten
  1:57
2.Move tegen pesten (Instrumental)
2:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:57Move tegen pestenVRT Line Extensions
-
Single
Digital
27/01/2014
Instrumental2:01Move tegen pestenVRT Line Extensions
-
Single
Digital
27/01/2014
1:57Ketnet Hits vol. 6Warner
2564631076
Compilatie
CD
25/04/2014
1:58Ketnet Hits - Best Of 2017 / Best Of 20 jaar KetnetVRT Brand Extensions
AL 30523-2
Compilatie
CD
24/11/2017

Niels Destadsbader   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent van mij11/07/2009186
Vrij02/04/2011Tip: 39 
Hou je me vast31/12/2011Tip: 25 
Helemaal weg van jou19/05/2012Tip: 30 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Groen21/06/2014Tip: 77 
Dansen15/11/2014Tip: 9 
Hey pa24/10/20151710
Vandaag25/06/2016Tip: 2 
Speeltijd29/10/2016376
Een beetje anders (Niels & Wiels)26/11/2016223
Skwon meiske (Niels & Wiels)01/04/20172111
Sara23/09/2017445
Tranen met tuiten09/12/2017Tip: 2 
Verover mij (Live)24/03/2018428
Ik ben van 't stroate (Live)28/04/2018353
Tokio (Live)12/05/2018Tip 
Als je gaat (Live)26/05/2018Tip 
Paradijs (Live)02/06/2018501
Gloria15/09/2018386
Vlinders in haar buik22/12/2018443
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Speeltijd29/10/2016190
Dertig09/06/2018133
 

Slongs Dievanongs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goeiemorgend goeiendag (Slongs Dievanongs feat. Brahim)27/10/2012Tip: 16 
Lacht nor mij01/06/20132116
Ik zen ni de bank19/10/2013Tip: 2 
Move tegen pesten (Slongs Dievanongs & Niels Destadsbader)08/03/2014361
Ik wil mier15/11/2014Tip: 5 
iFoon11/04/20151311
Robin The Liquorstore / Nachtwinkel (Live)18/04/2015461
Zeven zonden (Live)09/05/2015461
Danse me a (Slongs Dievanongs feat. Sista Flex)30/05/2015Tip: 10 
Doeda ogen dicht (Slongs Dievanongs feat. Adil)10/10/2015Tip: 2 
Schoene joenge08/04/2017Tip: 3 
Bonestaakdans (Raymond van het Groenewoud met Slongs en DJ Grazzhoppa)22/07/2017Tip 
De zon (Slongs feat. Jack Parow)28/07/2018501
Hoop doet leven (Slongs feat. Will Tura)15/09/2018Tip: 18 
Die dagen (Slongs)20/10/2018Tip: 3 
Wat je doet met mij (Slongs feat. Raymond van het Groenewoud)19/01/2019Tip: 38 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goeien dag06/06/2015228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 5)

Iebiewiebie
Member
*
Ik zen ni de baank vind ik wel goed

Der_Nagel
Member
**
Belgische Kinder können sich zu diesem Stück ausgiebig bewegen…

schwaches Stück, den Dubstep-Part hätte es ganz sicher nicht gebraucht – 2*…

MUSICBOJ
Member
****
Ik ben het helemaal eens met @Snormobiel Beusichem !!! 😏

Patrick3
Member
******
Prachtig nummer-hopelijk helpt het en word er in de toekomst veel minder aan pesten gedaan
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.