Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Avicii - Record Breaker

Nummer

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:29MujaVicious Grooves
VG12101
Single
Digital
15/04/2009

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)31/07/2010127
Penguin06/08/2011Tip: 16 
Collide (Leona Lewis / Avicii)10/09/2011Tip: 13 
Levels12/11/2011427
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)19/11/2011Tip: 56 
Silhouettes19/05/2012Tip: 4 
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)30/06/2012Tip: 7 
Run Away (Tim Berg feat. Kate Ryan)21/07/2012Tip: 37 
Last Dance05/01/2013Tip: 19 
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)19/01/2013819
X You23/03/2013Tip: 34 
Wake Me Up!29/06/2013147
You Make Me21/09/20132011
Hey Brother16/11/2013324
Addicted To You01/03/2014517
Dar um jeito (We Will Find A Way) (Santana & Wyclef feat. Avicii & Alexandre Pires)17/05/2014Tip: 16 
Lay Me Down14/06/2014Tip: 4 
The Days11/10/2014Tip: 2 
Divine Sorrow (Wyclef feat. Avicii)29/11/2014Tip: 23 
The Nights17/01/20151415
Waiting For Love13/06/20151516
For A Better Day12/09/2015Tip: 3 
Broken Arrows28/11/2015Tip: 12 
Back Where I Belong (Otto Knows feat. Avicii)25/06/2016Tip 
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)02/09/20171521
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)09/12/20173610
You Be Love (Avicii feat. Billy Raffoul)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013544
True (Avicii By Avicii)05/04/20142918
True / True (Avicii By Avicii)16/08/20141731
Stories10/10/2015734
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.