Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kaiser Chiefs - Ruffians On Parade

Cover Kaiser Chiefs - Ruffians On Parade
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:CAROLINE
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Ricky Wilson
Simon Rix
Nick Baines
Fraser T. Smith
Andrew White [II]
Producer:Ben H. Allen III
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:25/10/2014 / Piek: 17 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 17 (V)

Tracks

04/08/2014
Digital Caroline -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ruffians On Parade
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Education, Education, Education & WarSPV
267092
Album
CD
04/04/2014
3:35Ruffians On ParadeCaroline
-
Single
Digital
04/08/2014
3:33De Afrekening 57Universal
535.609-9
Compilatie
CD
10/11/2014

Kaiser Chiefs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Predict A Riot14/01/2006Tip: 17 
Ruby24/02/2007530
Everything Is Average Nowadays16/06/2007Tip: 17 
Love's Not A Competition (But I'm Winning)01/12/2007Tip: 10 
Never Miss A Beat25/10/2008423
Good Days Bad Days24/01/2009Tip: 21 
Little Shocks02/07/2011Tip: 13 
Man On Mars03/09/2011Tip: 46 
When All Is Quiet12/11/2011Tip: 50 
Coming Home01/03/2014Tip: 10 
Ruffians On Parade25/10/2014Tip: 17 
Parachute25/06/2016Tip 
Record Collection01/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Employment16/04/20051950
Yours Truly, Angry Mob03/03/2007233
Off With Their Heads25/10/20081114
The Future Is Medieval02/07/2011347
Souvenir - The Singles 2004-201209/06/2012928
Education, Education, Education & War12/04/2014338
Stay Together15/10/2016893
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.56 (Reviews: 9)

bluezombie
Member
****
.

drogida007
Member
****

Energie geladener Pop Track, der mir gut gefällt.

Der_Nagel
Member
***
macht auf mich einen etwas krampfhaften Eindruck, mittelmässiger Rocktitel, das Stück My Life gefiel mir da doch besser, abgerundete 3.5…

Iebiewiebie
Member
*
Ruby Ruby Ruby Ruby!.... had prachtige akkoordovergangen; knappe productie... maar dit???? Dit kon van een Vlaams rockgroepeke komen die in de garage een paar micro's hebben staan en wat aanmorrelen. dit is rock, maar echt niet kwalitatief...zonder passie aan gewerkt zo lijkt het/ eerder snel snel en de kwaliteit ontbreekt, / Het nummer is ook gewoon niet goed genoeg en brengt echt niks teweeg

remix1970
Member
*
Gefällt mir überhaupt nicht. Sehr rockige Nummer.

Widmann1
Member
*****
Auch hier geben sie alles.
Hab den KC-Sound lange nicht mehr gehört.

gherkin
Member
*****
Kaiser Chiefs zoals ik ze graag hoor: heerlijk onweerstaanbaar.

MUSICBOJ
Member
****
Voor mij persoonlijk géén hoogvlieger van de Britse indierockband: "Kaiser Chiefs", uit het voorjaar van 2014 !!! Integendeel, voor mij zelfs géén voldoende: 2 sterren !!! ☺

Edit 27/10/2014: Dit nummerke wordt 'opnieuw' uitgebracht op single, waardoor het meer op de radio voorbij komt!!! En begin het uiteindelijk tóch te appreciëren, en ga verhogen naar 4 sterren!!! ☺
Laatst gewijzigd: 27/10/2014 13:59
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.