Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Toni Braxton & Babyface - Let's Do It

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Babyface
Toni Braxton
Producer:Kenny "Babyface" Edmonds
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Love, Marriage & DivorceMotown
B0019614-02
Album
CD
04/02/2014

Toni Braxton   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breathe Again12/03/19941310
Un-Break My Heart21/12/1996225
I Don't Want To31/05/19971613
How Could An Angel Break My Heart (Toni Braxton with Kenny G)13/12/1997501
He Wasn't Man Enough29/04/20001413
Spanish Guitar14/10/2000463
Hit The Freeway28/12/2002Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Secrets04/01/1997443
The Heat06/05/2000914
Love, Marriage & Divorce (Toni Braxton & Babyface)15/02/20141281
 

Babyface   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
How Come, How Long (Babyface feat. Stevie Wonder)02/08/19971514
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love, Marriage & Divorce (Toni Braxton & Babyface)15/02/20141281
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.