Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brihang - Periode Jalisco

Nummer

Jaar:2013
Label:FAKE
Distributeur:FAKE
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:15/03/2014 / Piek: 41 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:08/03/2014 / Piek: 69 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 69 (V)


Brihang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco08/03/2014Tip: 69 
Oe ist?09/05/2015Tip: 90 
Morsen05/11/2016Tip 
Wieder04/02/2017Tip 
Ik wil alles, behalve29/04/2017Tip 
Kleine dagen04/11/2017Tip 
1000 milligram (Stikstof feat. Brihang)10/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Periode Jalisco15/03/20141921
Zolangmogelijk26/11/20167643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
**
Junger Rapper aus Westflandern, Stück befindet sich auf dem gleichnamigen 2013er Album – abgerundete 2.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.