Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Een pakkend lied

Cover Liliane Saint-Pierre - Een pakkend lied
Digital Promo
LSP - (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:LSP
Distributeur:LSP
Muziek/Tekst:Wim Claes
Bart Herman
Producer:Wim Claes
Liliane Saint-Pierre
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:05/04/2014 / Piek: 29 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 29 (V)

Tracks

14/03/2014
Promo - Digital LSP - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Een pakkend lied
  2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Een pakkend lied [Promo]LSP
-
Single
Digital
14/03/2014
2:59DaglichtLSP
TOOTSIE 1850
Album
CD
06/10/2014

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2 (Reviews: 5)

sanremo
Member
****
gut

MissKatja
Member
*
Ik "vraag" mij af waarom de "reviews" van "Snormobiel" altijd zo "boordevol" "aanhalingstekens" moeten staan. Volgens de "Nederlandse grammatica" is dat totaal "overbodig" en zelfs "foutief". En vooral zeer "irritant". <3 <3 <3

Patrick3
Member
******
Dit pakkend lied krijgt van mij een verdiende zes

Sfynxs
Member
*
Jij kan toch zo veel beter! En waarom niet in het frans of in het engels?
Dit lied is echt niet goed hoor.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.