Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

5 Seconds Of Summer - What I Like About You

Nummer

Jaar:2014
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Walter Palamarchuk
Michael Skill
James Marinos
Producer:John Feldmann
Coverversie van:The Romantics - What I Like About You
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:07/02/2015 / Piek: 76 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 76 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32She Looks So Perfect [Promo]Capitol
00602537736768
Single
Digital
21/03/2014
Live3:56LiveSOSCapitol
4710700
Album
CD
12/12/2014
Studio Mix5:26LiveSOSCapitol
4710700
Album
CD
12/12/2014
2:31Now 2015 Volume 1Universal
5360687
Compilatie
CD
01/05/2015

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Amnesia05/07/2014212
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/20181215
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
Youngblood23/06/2018314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.12 (Reviews: 8)

southpaw
Member
***
Mit den Romantics kann sich diese Truppe wohl nicht messen.

singba
Member
*****
finde ich ganz ok, viel Rock. Die Stimmen sind naja geht so. Aber ansonsten finde ich nicht wirklich das sich das Lied anhört als wäre es von einer Boygroup.
Finde die die 5 Seconds Of Summer als Boygroup bezeichnen lustig. Wetten, wenn die 10 oder 20 Jahre älter wären würde kein Schwein sagen das die eine Boygroup sind. Genauso wie mit Maroon 5. Die sind auch schon alle über 30 (also glaub ich jetzt mal) und keiner aber auch wirklich keiner würde auf die Idee kommen die eine Boyband zu nennen. Wären die um die 20 würde sicher jeder sagen das die eine Boygroup sind, auch bei gleicher Musik.

Iebiewiebie
Member
*
Veel gekrijs, weinig melodie, eentonige strofes, i don't like it. Aanpassing: ik blijf het een afgrijselijke track vinden, en zou het liefst -6* geven, maar daar geeft men mij hier de mogelijkheden niet voor.
Laatst gewijzigd: 08/02/2015 00:05

tgebele
Member
**
Viel Rock, viel Teenie-Gekreische, wenig Melodie, ganz schreckliche Stimme.

Der_Nagel
Member
***
ihre weiblichen Fans können hierzu abrocken und dabei kreischen, 2.75 (beziehe mich auf die 2:30 lange Version)…

Kamala
Member
***
...ein wohl nicht ernst gemeintes Boybandgejohle...

bluezombie
Member
****
My initial impression wasn't good and I still don't really like the vocals of the verses but there's a great energy and I can't help enjoying it before it finishes.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.