Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Iggy Pop with Nick Cave feat. Thurston Moore - Nobody's City

Nummer

Jaar:2014
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

28/04/2014
Promo - CD-Single Glitterhouse / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nobody's City
  4:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:17Nobody's City [Promo]Glitterhouse / V2
-
Single
CD-Single
28/04/2014

Iggy Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lust For Life03/12/1977611
Real Wild Child (Wild One)14/02/1987361
Candy03/11/1990109
Wild America18/09/1993391
Gardenia30/01/2016Tip: 35 
Sunday18/06/2016Tip 
Free27/07/2019Tip 
James Bond07/09/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Million In Prizes - The Anthology30/07/20052110
The Weirdness (The Stooges)17/03/2007891
Prťliminaires06/06/2009763
AprŤs19/05/20121242
Ready To Die (Iggy And The Stooges)11/05/20131004
Post Pop Depression26/03/2016610
Free14/09/2019105
 

Nick Cave & The Bad Seeds   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Do You Love Me?04/06/1994442
Where The Wild Roses Grow (Nick Cave & The Bad Seeds + Kylie Minogue)21/10/1995318
Dig!!! Lazarus Dig!!!22/03/2008222
We No Who U R15/12/2012Tip: 22 
Jubilee Street23/02/2013Tip: 68 
Jesus Alone17/09/2016Tip: 23 
Rings Of Saturn08/10/2016Tip: 43 
Bright Horses12/10/2019Tip: 38 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Murder Ballads17/02/1996510
The Boatman's Call15/03/1997416
The Best Of23/05/1998517
No More Shall We Part07/04/2001412
Nocturama08/02/200317
Abattoir Blues / The Lyre Of Orpheus25/09/2004433
B-Sides & Rarities02/04/20051112
Dig!!! Lazarus Dig!!!08/03/2008115
Push The Sky Away23/02/2013177
Live From KCRW07/12/20132122
Skeleton Tree17/09/2016192
Lovely Creatures - The Best Of13/05/2017361
Ghosteen12/10/201911
 

Thurston Moore   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trees Outside The Academy06/10/2007474
Demolished Thoughts04/06/2011287
The Best Day25/10/2014278
Rock N Roll Consciousness06/05/20172312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Miraculi
Member
****
Cover eines Gun Club Songs - große Namen liefern auch manchmal nur solide Ware ... iss so ... nich blenden lassen ...

gherkin
Member
******
Grote namen samen en een resultaat dat de verwachtingen inlost: smullen geblazen...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.