Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sammy Bergmans - Met een vrouw als jij

Cover Sammy Bergmans - Met een vrouw als jij
Digital
Lasa 2014 10002-0 (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:LASA
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Hein Simons
Jean-Pierre Kerkhofs
Salim Seghers
David Janssens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:10/05/2014 / Piek: 4 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:10/05/2014 / Piek: 55 / Weken: 4
Vlaamse top 10:10/05/2014 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 55 (V)

Tracks

28/04/2014
Digital Lasa 2014 10002-0 (CNR) [be] / EAN 5411530804528
Toon detailsAlles beluisteren
1.Met een vrouw als jij
  2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Met een vrouw als jijLasa
2014 10002-0
Single
Digital
28/04/2014
3:01Hits van hier - Het beste van 2014Vlaamse Sterren
22 24806-2
Compilatie
CD
14/11/2014
3:01Hits van hier - 6CD selectieVlaamse Sterren
AL 30504-2
Compilatie
CD
15/09/2017

Sammy Bergmans   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedroomd28/09/2013Tip: 77 
Met een vrouw als jij10/05/2014Tip: 55 
Speel open kaart11/10/2014Tip: 76 
Ik laat alles los28/03/2015Tip: 83 
Schudden22/08/2015Tip: 84 
Heel de nacht gaan dansen14/05/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

sanremo
Member
***
weniger

ericwyns
ultratop.be
***
Vrolijke schlager/meezinger, door Sammy Bergmans uitgebracht in 2014.
3+

Patrick3
Member
******
De beste single van Sammy Bergmans tot hier toe-op weg naar de top

Der_Nagel
Member
***
Stück, das diesen Sommer hindurch vielleicht beim einen oder anderen flämischen Schlagerfreund läuft – 2.75…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.