Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Cedar Lane

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Klara SŲderberg
Johanna SŲderberg
Producer:Mike Mogis
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:43Stay GoldColumbia
88843066612
Album
CD
06/06/2014

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Patrick7781
Member
*****
Ook goed.

ShadowViolin
Member
*****
Einmal mehr ein schön präsentierter Song der Schwedinnen, der Chorus und vor allem die letzte Minuten sorgen für eine gute 5*

Der_Nagel
Member
****
lieb präsentiertes, beschaulich ausgefallenes Country-Stück, 4*…

bluezombie
Member
****
Decent.

Kamala
Member
*****
...nostalgischer, lieblicher Tanz im Walzertakt durch die Erinnerungsstrasse:

"Now I see us walking down cedar lane
Slowing, the sunshine passed in the rain
Tremble so swiftly all of those days
I still remember how you used to say
Something good will come out of this ......."



Patrick3
Member
******
Héél mooi

Iebiewiebie
Member
***
Ik vind het allesbehalve mooi, maar het is wel goed gedaan, daarom toch een 3

gherkin
Member
******
Weer een pareltje.

Widmann1
Member
*****
So'ne schöne Schnulze.

BeansterBarnes
Member
****
Nice track.

Miraculi
Member
****
Schöne Country-Schmonzette aus Schweden - sie singen im Doppel - etwas sehnsuchtsvoll aber nie so süßlich wie teilweise die Kollegen aus den USA.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.