Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Anastacia - Staring At The Sun

Cover Anastacia - Staring At The Sun
Digital
BMG Rights -

Nummer

Jaar:2014
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Sam Watters
Louis Biancaniello
Marley Munroe
Producer:Sam Watters
Louis Biancaniello
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip: 31 (W)

Tracks

25/08/2014
Digital BMG Rights -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Staring At The Sun
  3:43
2.Staring At The Sun (Acapella)
3:30
3.Staring At The Sun (Instrumental)
3:43
4.Staring At The Sun (Digital Dog Club Mix)
5:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45ResurrectionBMG Rights
538012732
Album
CD
09/05/2014
3:45Resurrection [Deluxe Edition]BMG Rights
538012742
Album
CD
09/05/2014
3:43Staring At The SunBMG Rights
-
Single
Digital
25/08/2014
Acapella3:30Staring At The SunBMG Rights
-
Single
Digital
25/08/2014
Instrumental3:43Staring At The SunBMG Rights
-
Single
Digital
25/08/2014
»» alles tonen

Anastacia   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Outta Love15/07/20001014
Not That Kind28/10/20003713
Cowboys & Kisses24/03/2001Tip: 5 
Paid My Dues01/12/2001618
One Day In Your Life06/04/2002189
Boom22/06/2002275
Why'd You Lie To Me14/09/2002Tip: 2 
You'll Never Be Alone08/02/2003443
Left Outside Alone20/03/2004520
Sick And Tired24/07/20041019
Welcome To My Truth13/11/2004Tip: 2 
Heavy On My Heart12/03/2005Tip: 2 
Everything Burns (Ben Moody feat. Anastacia)23/07/2005416
Pieces Of A Dream19/11/2005Tip: 1 
I Belong To You (il ritmo della passione) (Eros Ramazzotti & Anastacia)04/02/2006227
I Can Feel You18/10/2008384
Burning Star (Natalia meets Anastacia)25/09/2010452
Caught In The Middle19/08/2017Tip 
Nobody Loves Me Better07/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Not That Kind12/08/2000963
Freak Of Nature08/12/2001131
Divas Las Vegas (Cťline Dion, Cher, Dixie Chicks, Shakira)30/11/2002501
Anastacia03/04/2004159
Pieces Of A Dream12/11/2005831
Heavy Rotation01/11/2008436
It's A Man's World17/11/20122511
Resurrection10/05/2014459
Ultimate Collection14/11/2015781
Evolution23/09/2017616
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.74 (Reviews: 19)

Bearcat
Member
*****
Mooi nummer
Vreemd dat het niets deed in de charts

Mark1984
Member
*****
Belachelijk dat dit werd genegeerd door Nederland.

Ale&Bea
Member
****
4

Ale Dynasty
Member
******
Super!!

long
Member
****
guter song... aber so richtig zünden tut er auch nicht...aber auf alle ein unverdienert Flop... bis jetzt noch kein Chartseinstieg

Widmann1
Member
******
Ist der gut, entwickelt sich nach ein paar Mal hören zu einem unverschämten Ohrwurm, der an Klassiker des 2004-Albums wie "Left Outside Alone" oder "Sick And Tired" heranreicht.

Beamtechgirl25
Member
***
mooi liedje

Iebiewiebie
Member
****
4,5 Slecht is het niet, zeker de productie is dik in orde. Dan gaat het er nog over of je het stemgeluid als luisteraar een beetje kan plaatsen, en dat gaat wel, het gaat beter en beter ten opzichte van bijvoorbeeld "paid my dues" , al vind ik bepaalde klanken in haar stem nog steeds een beetje "kermit de kikker- achtig" klinken. Vooral a klanken, of y , zoals "why" "my" enz... en dan krijg je iets dat "kwakerig" overkomt. Aanpassing: in deze song "light".... dit klinkt me té "laaaaaait". Voorts nog een punt; een strofe om u tegen te zeggen, en dan moet het refrein komen met iets dat je van je stoel doet vallen, zeker met zo'n drama in het begin van de song, maar dat doet het eigenlijk niet. Aanpassing: Refrein is niet slecht, maar niet top. Voorts is er qua productie dan een beetje afgekeken van Madonna's 'Frozen', (of was het van Salvatore Acquaviva?) , vooral te horen in de snare drums sound. Die quasi gelijk is met de sound uit frozen. Niks nieuws dus, maar wel tof om nog eens terug te gebruiken in een song.
Laatst gewijzigd: 26/09/2014 05:41

gherkin
Member
*****
Sterk nummer van Anastacia.

thib97
Member
*****
Excellente chanson avec une vidéo troublante mais très belle.

Der_Nagel
Member
****
knapp aufgerundete 3.5 für diese mit Pianoklängen unterlegte Popnummer…

ShadowViolin
Member
*****
Anastacia hatte schon immer hier und da ein guter Song, aber mein ganzes Interesse hat sie bisher noch nie erweckt. Auch mit "Stupid Little Things" nicht. Und nachdem ich den Song schon abgeschrieben habe, mauserte er sich in den letzten paar Wochen doch noch zu einem guten Hit für mich, und nun mag ich ihn sehr. Da nun "Staring At The Sun" als zweite Single bekannt wurde, dachte ich mir also, ich höre mal rein...

...und ich bin wieder positiv überrascht! Ein weiterer toller Song! Gefällt mir auf Anhieb sehr! Überlege mir nun langsam wirklich, ob ich mir das Album zulegen soll... -5*

AllSainter
Member
****
Nicht übel ...

remember
Member
****
Gutes Stück, nur den Ref mag ich weniger.

vancouver
Member
*****
kraftvoller Track, wie gewohnt unverkennbar durch Madame Anastacia interpretiert

Kamala
Member
*****
...warum soll sie ihre starke Stimme verloren haben - ein sehr eindrücklicher Text, passend dazu ihre Stimme, die ich eben halt mag -...

sbmqi90
Member
*****
Wunderbarer Opener des neuen Anastacia-Albums. Ich hätte nicht erwartet, dass sie sich gleich mit dem Opener so überzeugen zurückmelden würde. Dramatisch und eingängig zugleich - einfach Anastacia, wie wir sie kennen und lieben! Ihre Stimme wird für ewig unverkennbar bleiben.

baal
Member
******
Sehr guter Opener des neuen Albums. Gefällt mir sehr gut.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.