Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aloe Blacc x David Correy - The World Is Ours

Cover Aloe Blacc x David Correy - The World Is Ours
Cover

Nummer

Jaar:2014
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Antonina Armato
Adam Schmalholz
Tim James
Aloe Blacc
Producer:Rock Mafia
Adam Comstock
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:28/06/2014 / Piek: 42 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 42 (V)

Tracks

14/04/2014
Digital Sony - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The World Is Ours (Radio Edit)
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit2:53The World Is OursSony
-
Single
Digital
14/04/2014
2:54One Love, One Rhythm - The 2014 FIFA World Cup Official AlbumSony
88843066102
Compilatie
CD
09/05/2014

Aloe Blacc   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Need A Dollar04/09/2010121
Loving You Is Killing Me04/12/2010Tip: 12 
Where Does The Time Go? (The Bamboos feat. Aloe Blacc)02/06/2012Tip: 17 
Wake Me Up19/10/2013Tip: 3 
The Man05/04/2014298
Hello World28/06/2014Tip: 56 
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
Candyman (Zedd & Aloe Blacc)12/03/2016Tip 
Counting On Me (Aeroplane & Purple Disco Machine feat. Aloe Blacc)04/03/2017Tip: 32 
Carry You Home (TiŽsto feat. StarGate & Aloe Blacc)21/10/2017Tip 
Brooklyn In The Summer16/06/2018Tip: 31 
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/201926
Never Growing Up (Mathieu Koss & Aloe Blacc)20/04/2019Tip: 47 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Good Things02/10/2010519
Lift Your Spirit05/04/20143320
 

David Correy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The World Is Ours (Aloe Blacc x David Correy)28/06/2014Tip: 42 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 12)

Reto
Member
****
Na dann prost! Erfrischend, aber vermisst hätte den kaum einer.

Sebastiaanmember
Member
***
Niet een hoogvlieger. De refrein is nog wel een beetje aanstekelijk, maar de rest..

Iebiewiebie
Member
*
kermismuziekje, niets om over naar huis te schrijven.

Der_Nagel
Member
***
feierlicher Fussball-Titel zur laufenden WM, mittelmässig, abgerundete 3.5…

gherkin
Member
***
Niet de zwakste WK-bijdrage, maar wat weten we ook weer over dat land der blinden.
Laatst gewijzigd: 04/07/2014 11:52

MUSICBOJ
Member
****
Prima WK-bijdrage van het gelegenheidsduo: "Aloe Blacc" &"David Correy", uit het voorjaar van 2014!!! Nu het WK volop bezig is, klinkt deze muziek nog altijd stukken beter!!! Exact 4 sterren, dik voldoende dus!!! ☺

Kamala
Member
****
...finde ich ganz nett und versöhnlich und weit besser als einige der aktuellen Fussball-/WMSongs...

KitchenTel
Member
****
Un refrain bien fédérateur, mais je crains l'overdose...

southpaw
Member
***
Richtig remember. Und Aloe braucht mal wieder einen Dollar.

remember
Member
***
Das ist ja auch der Coca Cola Song und den wollen sie ja, dass ihm alle verstehen..

Fabio (auch Fabi GaGa)
Member
*****
ein sehr guter Track! Passt auch super in die WM rein!
Das kein portugiesisch dabei ist, stört mich nicht, kann und sollte ich auch nicht von jedem WM Song erwarten...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.