Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Fleeting One

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Klara SŲderberg
Johanna SŲderberg
Producer:Mike Mogis
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Stay GoldColumbia
88843066612
Album
CD
06/06/2014

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
Tender Offerings29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Kamala
Member
*****
...gefühlvoller kann wohl kaum in einem Song ausgedrückt werden, was der Sinn des Seins ist - my life is a fleeting one too...

Sgt.Pepper
Member
*****
Für mich eins der besten Stücke auf "Stay Gold".

ShadowViolin
Member
*****
Einer der schwächeren Songs auf "Stay Gold", doch auch hier gibt es eine knappe 5*. Das spricht für die Schwestern!

bluezombie
Member
****
Nice song.

Widmann1
Member
*****
ist doch ein schönes Lied, besonders Johanna glänzt mal wieder.

BeansterBarnes
Member
***
Ok track.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.