Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Westlife feat. Joanne Hindley - The Way You Look Tonight

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Dorothy Fields
Jerome Kern
Producer:Steve Mac
Coverversie van:Fred Astaire - The Way You Look Tonight
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Allow Us To Be FrankRCA
82876656522
Album
CD
08/11/2004

Westlife   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swear It Again22/05/19991014
If I Let You Go04/09/1999715
Flying Without Wings04/12/1999716
Fool Again15/04/2000384
Against All Odds (Mariah feat. Westlife)14/10/2000501
My Love11/11/2000613
I Lay My Love On You10/02/2001353
Uptown Girl28/04/2001514
When You're Looking Like That11/08/2001199
Queen Of My Heart17/11/20011412
World Of Our Own23/02/2002Tip: 3 
Bop Bop Baby08/06/2002501
Unbreakable16/11/20021014
Tonight15/03/2003Tip: 4 
Hey Whatever27/09/2003Tip: 6 
Mandy20/12/2003501
Obvious13/03/2004Tip: 15 
...Ain't That A Kick In The Head20/11/2004471
You Raise Me Up12/11/2005Tip: 3 
Hello My Love19/01/2019Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Westlife06/11/1999519
Coast To Coast18/11/20001719
World Of Our Own24/11/200188
Unbreakable - The Greatest Hits Vol. 123/11/20022711
Turnaround06/12/2003782
Allow Us To Be Frank27/11/20042512
Face To Face28/01/2006713
 

Joanne Hindley   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

begue
Member
***
Knapp an der 4 vorbei.

Rewer
hitparade.ch
***
...weniger...

remember
Member
***
Hier muss Abzug sein.

Southernman
Member
*****
Muy buena versión.
12/05/2008 14:44
Big Smoke
Games
****
...gut, aber etwas lahm...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.