Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Valerie

Cover Liliane Saint-Pierre - Valerie
Digital
LSP - (be)

Nummer

Jaar:2014
Label:LSP
Distributeur:LSP
Muziek/Tekst:Wim Claes
Liliane Keuninckx
Producer:Wim Claes
Liliane Saint-Pierre
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 50:06/09/2014 / Piek: 18 / Weken: 9
Ultratip Bubbling Under:05/07/2014 / Piek: 42 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 42 (V)

Tracks

23/06/2014
Digital LSP - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Valerie
  3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52ValerieLSP
-
Single
Digital
23/06/2014
3:51DaglichtLSP
TOOTSIE 1850
Album
CD
06/10/2014

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 9)

Patrick7781
Member
***
Aan te horen, mits niet te vaak.

sanremo
Member
****
gut

diesellltje
Member
******
Goed nummer... Vakvrouw!

Beamtechgirl25
Member
******
Heel goed gedaan, mooie muziek, mooie stem van Liliane Saint- Pierre en vooral een mooie song, dit wil ik wel vaker horen zou ik zo denken!

Iebiewiebie
Member
******
Het klinkt alsof het al jaren bestaat, maar dat is het niet, het is een nieuwe song, en wat voor één! prima geluid, en dat in het Nederlands! Draaien die plaat ! Bijsturing van mijn recentie op 28/7/14. Dit is gewoon een supersong, een fantastische plaat die klinkt zeg! Door mijn Harman Kardon's hier op pc klonk dit al fantastisch, maar ook in de auto, vandaag op radio 2 de gehele song beluisterd, en dit is echt af. De klank, de tekst, de productie, en niet te vergeten: "de zang". Het best wat ik dit jaar op Nederlandstalig vlak heb gehoord in de releases. TOP POP!!!
Laatst gewijzigd: 28/07/2014 00:20

gherkin
Member
****
Goede punten voor de zang van Liliane: het nummer zelf is verder degelijk zonder echt op te vallen, maar ook zeker geen onvoldoende waard.

Rogervo
Member
******
Prachtige tekst, vlotte melodie en een PRACHTIGE stem !

Patrick3
Member
******
Een dik verdiende zes voor Liliane-super gedaan
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.